CNA va analiza apariția deținutului din cea de-a treia ediție de la Românii au talent.

Andrei a apărut în ediția trecută în timp ce-și ispășea încă pedeapsa pentru complicitate la crimă. În momentul filmărilor, Andrei Grigoriu mai avea de executat încă două luni. Andrei Grigoriuprimise 16 ani pentru complicitatea la crimă, dar a executat doar 11 pentru bună purtare.

În emisiune, tânărul a spus că a fost închis pentru tăinuire, dar s-a aflat ulterior că a participat la crimă. În urma reclamațiilor venite la CNA, Consiliul va cere un punct de vedere de la Ministerul Justiției ;i de la PRO Tv și va face o monitorizare a ediției difuzate pe post, vinerea trecută.

Vă reamintim că în momentul difuzării tânărul fusese eliberat din penitenciar din luna decembrie.

"Aveam un prieten, care s-a certat cu o persoana din cauza banilor. A fost scandal… N-a fost prima oara cand s-au certat, deci nu era ceva nou. S-au certat pentru bani, a avut un cutit la el, persoana a decedat… Deci o singura lovitura de cutit, a decedat persoana.

Nu am fost la politie, n-am spus nimic, timp de trei ore. Eram de fata cand s-a intamplat, nu chiar de fata, dar eram destul de aproape. L-am ajutat pe el sa scape de hainele lui… Tainurile trei ore si pentru ca am ascuns hainele lui, am fost condamnat. Cel care a comis omorul era cel mai bun prieten al meu. Totul s-a intamplat in spatele blocului, exact unde statea. Unde stateam toti. Era noaptea. Efectiv nu am vazut… n-am vazut-o pe ea, stiu doar de la el ce s-a intamplat. Nu am stat sa ma gandesc la ceea ce s-a intamplat. Nu am stat sa rumeg.
Cadavrul a ramas acolo. Hainelor lui eu le-am dat foc. Am recunoscut din prima ce s-a intamplat. Poate daca ma duceam eu din buna initiativa la politie, nu faceam nicio zi de puscarie", a povestit concurentul de la Românii au talent intr-un interviu din noiembrie 2014, citat de wowbiz.ro.

Mama tinerei ucise spune că:

"Nu eram în camera cu televizorul când a fost difuzat momentul, așa că doar auzeam ce se spune. Când am înțeles cine este, am revenit și am privit la televizor împietrită. La final, când am auzit-o pe Mihaela Rădulescu cum i-a spus că ea i-ar fi iertat toată păcatele, iar pe domnul Bebe cum vorbea despre sufletul lui bun, am crezut că se prăbușește tavanul pe mine. Am urlat, am retrăit coșmarul din urmă cu 12 ani. Aș fi strigăt să afle toată lumea cine e el și ce a făcut de fapt. El e omul care mi-a omorât față, care mi-a distrus viață!", a spus femeia.