Evenimentul Zilei > Horoscop > POTUS a declanșat directiva ”Skyfire”, lovituri atomice preventive împotriva orașelor infectate. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
POTUS a declanșat directiva ”Skyfire”, lovituri atomice preventive împotriva orașelor infectate. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

POTUS a declanșat directiva ”Skyfire”, lovituri atomice preventive împotriva orașelor infectate. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Păstrează-ţi calmul, farmecul şi stilul de viaţă propriu. Nu te lăsa păcălit nici de alţii, nici de propriile iluzii. Nu te îngrijora inutil, astăzi nu sunt de aşteptat schimbări majore!

Teoria conspirației ne spune. Coronavirusul operează schimbări esențiale în ADN-ul uman. Nu și la cei în vârstă, bătrânii sunt conservatori și nu mai au resurse pentru schimbare. De aceea mor, virusurile îi omoară, dacă nu îi pot schimba. Virusul Wuhan și carantina, pe termen lung, transformă oamenii în niște zombi asasini. Deja a crescut violența casnică, de exemplu, în Franța vezi https://www.euractiv.com/section/politics/news/domestic-violence-increases-in-france-during-covid-19-lockdown/.

Așa că POTUS a declanșat directiva ”Skyfire”, salvarea unei părți a populației, sănătoasă și cauterizarea, prin explozii nucleare, a orașelor infectate, pline de zombi.

April Fool’s day, Poisson dAvril, spunem la sfârșitul articolului. A fost doar o păcăleală, de 1 aprilie!  Repet, nimic nu este adevărat, doar o păcălelă. Trebuie să ne recuperăm capacitatea românului de  face haz de necaz, ca un prim pas pe calea normalizării. Probabil că or fi baze subterane, dar nu am grija lor. Am trecut prin destule nenorociri, altele ne așteaptă în viitor, o să trecem și peste cele prezente. Răbdare și curaj, panica și isteria sunt boli mai grave decât gripa chinezească.

Dar, mă tem că pilda bate mult mai departe decât o păcăleală cu subiect medical actual și că ficțiunea cu inspiratie SF din ”The Andromeda Strain” și câteva filme horror cu zombi ascunde sensuri foarte importante.

Este ziua în care îl pomenim pe Toshiro Mifune, cel mai tare samurai money can buy, din filme. O să caut o trilogie, trei filme jucate de el despre Miyamoto Musashi, cel mai mare și mai tare spadasin al tuturor timpurilor, a câștigat 64 de dueluri, dar nu asta este important, ci perfecțiunea spiritului, caligrafia lui, statuetele sculptate de el, pelerinajul lui inițiatic, mistica, pustnicia lui, poeziile și operele filosofice între care strălucește ”Gorin No Sho”, cartea celor cinci cercuri, adevarata cale a desăvârșirii.

Așa că noptea fiind tânără o să mai stau o oră, două, o carte, poate și un film – oricum cățelușele mă trezesc la ora fixă, ele nu știu de schimbatul orei, această tâmpenie fără sens. Mâine, mereu mâine, doar este o altă zi!

 

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.