Un gălățean și-a exprimat indignarea pe pagina sa de facebook în privința salariilor pe care le primesc angajații Cantinei Săracilor din Galați.

În postare, Paul Gabor scrie că directorul general al Cantinei Săracilor, Jenică Costin, ar avea aproximativ 11.000 de lei salariu brut, în timp ce un auditor ar avea un salariu de 5.999 de lei, un dactilograf ar avea un salariu de 4.865 de lei, un secretar debutant ar avea un salariu de 4.419 lei, un referent ar avea un salariu de 4.917 lei iar un portar ar avea un salariu de 3.672 lei .

Paul Gabor spune că un bucătar sau o lenjereasă ar avea un salariu de 3.672 lei, un șofer ar avea un salariu de 4.793 de lei iar un casier debutant ar avea un salariu brut de 4.419lei.

El și-a exprimat indignarea față de schema de personal încărcată cu tot felul de posturi, multe din ele care nu au niciun rost la o cantină a săracilor, așa cum sunt de exemplu posturile de dactilografă, de secretar debutant, acesta spunând că ar fi vorba de angajări făcute pentru camarilă de partid.

Paul Gabor mai scrie în postare că salariile sunt brute, este adevărat dar ” Nu uimește și umple de silă faptul că unele sunt foarte mari și după ce se elimină taxele, ci schema angajaților. Surprinde prezența dactilografei, secretarului debutant, magazinerului debutant. Este vizibilă înființarea de posturi pentru camarila de partid. Salariile nete, multe dintre ele, sunt de neatins în sectorul privat chiar și de către persoane cu studii net superioare.”