”Da-i Doamne romanului mintea de pe urma” – spune intelepciunea populara!

Iata ca Dumnezeu i-a dat Ministrului Marcel Vela “mintea de pe urma” si merita sa il felicit din 3 motive :

1. in loc sa critice ca un “chibit din tribuna” a realizat ca este Ministru si trebuie sa faca ceva – si a facut

2. In loc sa faca jocurile “rechinilor internationali” din Sanatate ( car vor doar “capul lui Arafat” ca sa poata sa isi devoreze prada din Romania) lucreaza alaturi de Raed Arafat pentru imbunatatirea continua a Sistemului

3. Ca a demonstrat ca exista oameni aflati deja la pensie ( pilotii rezervisti) de care este nevoie in sistemul administratiei publice ( iar o masura de genul “interzicerea cumulului pensiei cu salariul nu se ia in baza unui concurs de populism cu USR – ci pe baza unei analize profesioniste si echilibrate). Da Doamne cat mai multor ministri actuali mintea de pe urma!”, a scris Ponta pe Pagina sa de Facebook.

Marcel Vela: ”Patru piloţi au peste 1.000 de ore de zbor”

„Am o veste bună pentru locuitorii din zona Moldova, Banat, Oltenia şi Dobrogea. Am luat legătura cu piloţi rezervişti din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie care au ieşit la pensie odată cu legea care a deschis uşa foarte larg pentru angajaţii ministerului şi au acceptat să revină în sistem. Doresc să le mulţumesc, sunt eroi, sunt patrioţi care au răspuns prezent la chemarea ministrului pentru a-şi face datoria faţă de ţară, pentru că ţara are nevoie de ei. Din acest motiv, respectul meu trebuie adus aici în faţa opiniei publice domnului general Ioan Cristinel, comandor Neculai Chiriţă, comandor Emil Bucurescu şi comandor Puiu Ştefan”, a anunțat Marcel Vela.

Ministrul  a mai spus  că toţi cei patru piloţi au peste 1.000 de ore de zbor şi pot îndeplini condiţia de comandant de aeronavă SMURD, astfel încât elicopterele SMURD din Iaşi, Arad, Craiova şi Constanţa să poată executa misiuni de noapte pentru salvarea pacienţilor sau celor accidentaţi:
„Putem anunţa cetăţenii că în acest semestru vor opera şi cele patru elicoptere de la aeroport către aeroport. Pe lângă cele din Târgu Mureş şi Bucureşti, iată vom avea şase aeronave disponibile pentru a acoperi teritoriul României”.

Cei patru piloţi îşi vor începe activitatea de la 1 februarie şi vor putea efectua misiuni inclusiv pe timp de noapte.

 

Te-ar putea interesa și: