„Liviule – ți-e frică de PRO România ! Dar de ce ți-e frică nu scapi! O să fugi în „Țara lui Dragnea”, că în Madagascar sau Costa Rica vezi că nu mai merge!

Știi bine că oamenii vor vedea pe buletinul de vot Lista ProRomania (Victor Ponta, Corina Crețu, Mihai Tudose și Iurie Leancă) – lângă Lista „lui Dragnea” (cu slugi și măscărici care îi fac pe plac Jupânului)! Și știi ce vor alege! Și mori de frică!

Îmi aduc aminte când ne spuneai tu pe malul Lacului Belina că așa face șobolanul când e speriat – fuge în colț și așteaptă să te întorci cu spatele că să sară să muște; exact cum faci tu acum! Dar am învățat că șobolanul îl omorî când turbează și sare la gât – că ține acum! Hai – ieși din cotloanele unde te simți tu bine! Te așteptăm noi cei de la ProRomania să ieși la lumină!

Dacă vreți să NU mai trăiți în „Țara lui Liviu Dragnea” veniți la vot pe 26 mai să scăpăm de el și gașcă lui de hoți, analfabeți și mincinoase prefăcute!

Pentru adevărații social democrați, pentru cei cu școală și bun simt, pentru cei care nu vor să stea cu hoții și analfabeții – acum există PRO România!”, scrie Ponta pe Facebook.