Evenimentul Zilei > Politica > Ponta, despre varianta ca Antonescu să mai fie candidat în cazul refacerii USL: Da, dacă aşa decide USL
Ponta, despre varianta ca Antonescu să mai fie candidat în cazul refacerii USL: Da, dacă aşa decide USL

Ponta, despre varianta ca Antonescu să mai fie candidat în cazul refacerii USL: Da, dacă aşa decide USL

Liderul PSD, Victor Ponta, susţine că şeful PNL, Crin Antonescu, poate fi în continuare candidatul USL la prezidenţiale dacă Uniunea va fi refăcută şi aceasta va fi decizia membrilor, precizând că nu poate pune condiţii PNL şi că situaţia politică legată de prezidenţiale va fi clarificată în iunie, scrie mediafax.ro.

"Eu nu pun condiţii PNL pentru refacerea USL", a spus Ponta la România TV.

Întrebat însă dacă Antonescu mai poate fi candidatul USL la prezidenţiale, Ponta a răspuns: "Dacă aşa decide USL, da, de ce nu ?".

Şeful PSD a precizat că el va face primul pas pentru refacerea USL imediat după alegerile europarlamentare din 25 mai, refacere în care crede că se va realiza după ce se va constata că PNL nu obţine 20% din voturi la europarlamentare, şi că situaţia pe scena politică legată de prezidenţiale va fi clarificată în luna iunie.

Întrebat dacă acest discurs nu este o metodă a PSD de a atrage voturile PNL, Ponta a răspuns că sunt foarte mulţi membri şi votanţi ai PNL care vor refacerea USL, o forţă politică ce se poate lupta cu Băsescu.

El a adăugat că epitetele pe care le-a auzit la adresa sa din partea lui Antonescu nu îl surprind, deoarece le-a auzit şi de la preşedintele Traian Băsescu, dar că îl afectează strict uman, deoarece a fost apropiat de liderul PNL, care a fost prezent, împreună cu familia, şi la onomastica fiicei sale.

Ponta a precizat că nu a mai discutat cu Antonescu în ultima perioadă şi că nu mai poate fi prieten cu acesta.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: