Evenimentul Zilei > Politica > Ponta despre criza coronavirului: România trebuie condusă de profesioniști
Ponta despre criza coronavirului: România trebuie condusă de profesioniști

Ponta despre criza coronavirului: România trebuie condusă de profesioniști

Președintele Pro România, Victor Ponta, susține că România are nevoie de un Guvern condus de profesioniști care să administreze situația creată de coronavirus. El a atras atenția că președintele Klaus Iohannis trebuie să numească un premier care să poată gestiona aceste probleme. Ponta l-a propus pe Raed Arafat.

„Cred că România, în acest moment, are nevoie de un Guvern. Nu mai putem să stăm patru luni fără un Guvern. Pentru asta cred că Orban ar trebui să vadă astăzi, la ora 16:00, că nu are niciun fel de susţinere, iar Iohannis să numească pe cineva care să poată face ce trebuie făcut. Nu ne permitem să stăm aşa”, a spus Victor Ponta.

Liderul Pro România a arătat că în acest moment România se confruntă cu o criză de sănătate, iar Raed Arafat este cel mai potrivit să se ocupe de gestionarea sa.

„Avem în acest moment o problemă de sănătate şi avem nevoie de un om care este pregătit. Dacă nu le place de Arafat, să vină ei cu o propunere, dar nu cineva care să nu se ocupe de campanie, ci un profesionist. (…) Am făcut o propunere bună, pe domnul Pricopie, dar a fost refuzat. Pe de altă parte, Orban spune că nu mai vrea. Repet, trebuie pus un om profesionist şi cât mai repede. Trebuie făcut un Guvern care să se ocupe de problemele pe care le are România”, a precizat Victor Ponta.