Evenimentul Zilei > Politica > Ponta: CNADNR a făcut o catastrofă la bariera de la Feteşti
Ponta: CNADNR a făcut o catastrofă la bariera de la Feteşti

Ponta: CNADNR a făcut o catastrofă la bariera de la Feteşti

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Transporturilor, în ședința de guvern, să reziolve problema taxei de pod de la Cernovadă.

"CNADNR-ul a reuşit să facă tot o catastrofă la bariera de la Feteşti. Oamenii cred că nu se mai duc în vacanţă de groaza că… Nu ştiu cum s-au gândit orele alea, poate gândesc eu mai bine şi poate îi anunţaţi că de vineri până luni nu se plăteşte acolo la Feteşti. Ţinem oamenii acolo la Feteşti, pentru 13 lei ne batem joc de ei. Faptul că CNADNR-ul este atât de incompetent încât nu e în stare să facă un sistem care să poată să treacă oamenii mai repede să plătească, nu e vina oamenilor", a declarat premierul.

De asemenea, șeful Guvernului i-a cerut ministrului Ioan Rus să rezolve această problemă.

"Poate dl. ministru Rus, dvs. mergeţi şi mai mult spre Transilvania, nu spre mare, dar poate ne arătaţi că ce n-au fost în stare să facă ăştia atâţia ani poate se poate rezolva. N-am găsit încă un om suficient de inteligent care să spună cum pot să plătesc taxa fără să stau două ore la coadă sau trei ore la coadă. Deocamdată, o rezolvăm româneşte, adică ridicăm bariera trei zile, dar eu am speranţa că dvs. cu spiritul antreprenorial reuşiţi să găsiţi o soluţie ca să nu ne mai batem joc de oameni", i-a cerut Victor Ponta lui Ioan Rus.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: