Evenimentul Zilei > Politica > Ponta bagă zâzanie în coaliție. Întrebarea-cheie care scoate la iveală conflictul dintre Dragnea și Tăriceanu
Ponta bagă zâzanie în coaliție. Întrebarea-cheie care scoate la iveală conflictul dintre Dragnea și Tăriceanu

Ponta bagă zâzanie în coaliție. Întrebarea-cheie care scoate la iveală conflictul dintre Dragnea și Tăriceanu

Victor Ponta, fostul premieri al României, i-a adresat Noricăi Nicolai o întrebare care scoate la iveală neînțelegerile pe care Executivul încearcă să le ascundă sub preș.

Schimbul de replici a avut loc în dezbaterea organizată de către DCNews cu prilejul alegerilor europarlamentare.

„Cum a ieșit OUG 114?” a fost întrebarea lui Victor Ponta adresată Noricăi Nicolai, vrând să afle cum au lăsat miniștrii ALDE să se ia o asemenea măsură, „ceva groaznic”.

„Știți mai bine decât mine cum se iau deciziile într-un Guvern în care un partid este în minoritate. Ați condus un guvern echilibrat. După părerea mea, au fost niște probleme cu OUG 114, mă bucur că parțial s-au îndreptat. Sper că, dacă dialogăm și vom reuși să avem și o expertiză temeinică, atunci OUG 114 poate fi un suport benefic pentru companii în special și pentru cele din energie, pentru că acolo au fost niște probleme pe care ALDE le-a sesizat public și pentru care s-a bătut ca lucrurile să se îndrepte cumva”, a răspuns Norica Nicolai.