Evenimentul Zilei > Social > Polițiștii locali din Sectorul 4 au oferit flori de 8 martie senioarelor de la azilul „Sf. Andrei”
Polițiștii locali din Sectorul 4 au oferit flori de 8 martie senioarelor de la azilul „Sf. Andrei”

Polițiștii locali din Sectorul 4 au oferit flori de 8 martie senioarelor de la azilul „Sf. Andrei”

Semnificațiile zilei de 8 martie au ajuns, cum era firesc să se întâmple, și la bătrânii din Sectorul 4 al Capitalei care își duc existența între zidurile centrelor sociale de pe raza sectorului. Bătrânii de la centrul social „Sf. Andrei” au primit astăzi vizita polițiștilor locali din Sector 6. Flori, cuvinte de bine și urări de viață lungă și îndestulătoare au fost darurile pe care oamenii legii le-au oferit seniorilor Sectorului 4.

„Înarmați” cu buchete de flori, polițiștii locali ai Sectorului 4 au împărțit astăzi în stânga și-n dreapta pe străzile Capitalei care le sunt deservite zâmbete și urări de bine tuturor femeilor.

Fie că s-au aflat la colț de stradă sau între zidurile azilelor de bătrâni, oamenii legii au vrut ca ziua de 8 martie să nu treacă fără a fi sărbătorită așa cum se cuvine de fiecare femeie din București.

Imaginile de mai jos vorbesc de la sine despre bucuria stârnită de inițiativa polițiștilor și a edililor din Sectorul 4 în rândul vârstnicelor de la azilul „Sf. Andrei”, de pe raza Sectorului.