Evenimentul Zilei > Actualitate > Poliția Rutieră a apelat la motociclete pentru a prinde vitezomanii care merg cu aproape 200km/h spre litoral
Poliția Rutieră a apelat la motociclete pentru a prinde vitezomanii care merg cu aproape 200km/h spre litoral

Poliția Rutieră a apelat la motociclete pentru a prinde vitezomanii care merg cu aproape 200km/h spre litoral

Polițiștii de la Rutieră vânează șoferii care depășesc limita de viteză în drum spre malul mării. Doar în primele 60 de minute, 12 șoferi au fost prinși cu viteze de aproape 200km/h

"Într-o oră de când am început activitatea au fost depistați 12 conducători auto, dintre care trei au circulat cu 179 km/h și unul cu 188 km/h", spune George Grigore, comisar șef Poliția Rutieră, citat de B1TV.

Polițiștii folosc și motociclete,  Grigore precizează că "am adoptat un nou stil pentru a opri mult mai în siguranță conducătorii auto care circulă pe autostradă și mai ales cei care depășesc viteza". "La această acțiune sunt amplasate trei radare în cascadă, două pistoale cu laser și un radar normal amplasat pe un Logan MCV", spune șeful direcției rutiere, citat de aceeasi sursă.

Majoritatea șoferilor opriți de polițiști motivau că voiau să ajungă mai repede pe plajă. Cea mai mare viteză înregistrată până la ora 11.00 a fost 188 km/h. "Nu ne grăbim nicăieri. Nu suntem pe grabă. Nu am nimic de comentat. Asta e", spune șoferul care va rămâne fără permis pentru 90 de zile.