Evenimentul Zilei > Actualitate > Poliţia, în alertă maximă după un apel la 112: „Ajutor, ne omoară!”
Poliţia, în alertă maximă după un apel la 112: „Ajutor, ne omoară!”

Poliţia, în alertă maximă după un apel la 112: „Ajutor, ne omoară!”

Poliţia, în alertă maximă după un apel la 112. Poliţiştii din Iaşi s-au deplasat în zona indicată de STS pentru a face verificări cu privire la apelul unei femei care a cerut ajutor.
Poliţia, în alertă maximă după un apel la 112. Poliţiştii din Iaşi au reacţionat imediat după ce o femeie a sunat la 112 şi a cerut ajutorul.
„Ajutor, ne omoară!”, a strigat femeia la telefon.

Imediat poliţia din Iaşi a fost în  alertă în urma unui apel la 112. Poliţiştii ar fi auzit în timpul apelului mai multe ţipete şi o voce care striga: „Ajutor, ne omoară!”.

Au trecut câteva ore de atunci, iar poliţiştii încă nu au reuşit să afle ce s-a întâmplat acolo. STS-ul a localizat de unde a plecat strigătul de ajutor la 112,. Este vorba despre cartierul Ciurea din Iaşi.

Poliţia, în alertă maximă după un apel la 112. IPJ confirmă informația

”Astăzi, 02 februarie a.c., în jurul orei 13.00, a fost primit un apel prin Sistemul Naţional Unic de Apeluri de Urgenţă 112, care s-a întrerupt la scurt timp.

În urma acestuia, poliţiştii ieşeni au demarat verificările şi investigaţiile pentru identificarea cu operativitate a apelantului şi stabilirii situaţiei de fapt, în vederea luării măsurilor legale”.

Poliţia, în alertă maximă după un apel la 112. Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan crede că ar fi vorba de o tâlhărie

„Sunt două variante. Poate să fie un nou caz Caracal, dar poate să fie şi altceva, o tâhărie. Este într-adevăr alertă maximă la Iaşi. S-a şi localizat de către STS zona de unde s-a sunat, deci nu mai bântuie ca la Caracal prin tot oraşul aiurea şi se întreabă toţi interlopii.

Nu mai au nicio scuză acum. STS-ul a localizat. Este vorba despre cartierul Ciurea. Se merge pe două variante.

Unu. Într-adevăr, cine a sunat este o femeie, o fată răpită care a ajuns la un telefon,  aşa cum a ajuns şi Alexandra şi s-a întrerupt convorbirea, pentru că au prins-o cei care o răpiseră, pentru că telefonul este închis de trei ore.

Sau, mai există varianta, pentru că se mai auzeau niște țipete pe fundal, mai există varianta ca peste cineva din zonă de acolo să fi intrat niște tâlhari în casă care cu violență să încerce să îi tâlhărească, inclusiv să îi ucidă. Mai degrabă cred în varianta cu tâlhăria, pentru că, de regulă, răpiţii, cu excepţia cazului de la Caracal, nu prea au telefoane la îndemână ca să sune” a declarat jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan, în exclusivitate la Antena 3.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.