Evenimentul Zilei > Actualitate > Poliția Animalelor are nevoie de angajați și scoate posturi la concurs. Anunțul făcut de Marcel Vela
Poliția Animalelor are nevoie de angajați și scoate posturi la concurs. Anunțul făcut de Marcel Vela

Poliția Animalelor are nevoie de angajați și scoate posturi la concurs. Anunțul făcut de Marcel Vela

Ministrul de Interne a transmis că este nevoie de personal la Poliția Animalelor, iar posturile vor fi scoase la concurs de Poliția Română.

Marcel Vela, ministrul de Interne, a anunțat, vineri seară, că Poliția Română va scoate la concurs un total de 264 de posturi prin încadrare directă din sursă externă. Înscrierile se fac on-line, la unitățile de poliție la care au scos posturile la concurs, până la data de 28 decembrie 2020. Este vorba despre Poliția Animalelor, care are nevoie de noi cadre.

„Vă anunț și aici, pe pagina mea de Facebook, (pentru că mulți dintre voi ați întrebat) scoaterea la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, pentru 264 de posturi în cadrul structurilor centrale și teritoriale pentru Protecția Animalelor”, a scris Marcel Vela pe contul de Facebook.

Câte posturi sunt puse la bătaie

Sunt scoase la concurs 49 de posturi de ofițer de poliție, 86 de posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și 129 de posturi de agent de poliție

„Astfel, se va completa organigrama formată din polițiști judiciariști, polițiști de la ordine publică și medicii de la ANSVSA transferați la noua Direcție pentru Protecția Animalelor, care va funcționa în structura IGPR.

Se va organiza concurs de încadrare pentru 49 de posturi de ofițer de poliție, 86 de posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și 129 de posturi de agent de poliție. Înscrierile se fac on-line, până în data de 28 decembrie 2020, la toate unitățile de poliție care au anunțat concursurile”, a mai anunțat ministrul de Interne.

Animalele, sprijinite de polițiști și autoritățile locale

„Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți AICI și pe site-urile unităților teritoriale de poliție AICI.

Avem nevoie de cei mai buni profesioniști, dar și iubitori de animale, în noua structură a Ministerului Afacerilor Interne.” În luna august a acestui an, Guvernul României a adoptat ordonanţă de urgenţă care stabilește măsurile ce pot fi luate de polițiști și autoritățile locale în sprijinul animalelor aflate în situații de pericol.