Evenimentul Zilei > Politica > PNL CHEAMĂ oamenii la PROTEST, înainte de VOTUL pentru moțiunea de cenzură. MESAJUL care circulă rapid printre liberali
PNL CHEAMĂ oamenii la PROTEST, înainte de VOTUL pentru moțiunea de cenzură. MESAJUL care circulă rapid printre liberali

PNL CHEAMĂ oamenii la PROTEST, înainte de VOTUL pentru moțiunea de cenzură. MESAJUL care circulă rapid printre liberali

Înainte de votul pentru moțiunea cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, inițiată de Opoziție, liderul PNL, Ludovic Orban, a transmis un mesaj către membrii formațiunii, în care este scris faptul că liberalii vor organiza un miting, marți, înainte de ziua decisivă pentru Executiv.

Protestul organizat de PNL va avea loc marți, la ora 19.00, în Piața Victoriei.

 

 

Bună seara. Vin cu rugămintea către dumneavoastră de a participa marţi, ora 19.00, la protestul organizat in Piaţa Victoriei. Participarea dumneavoastră este importantă pentru România şi pentru PNL. Ne întâlnim toţi la sediul PNL din Aleea Modrogan, ora 18.45, pentru a merge împreuna la protest. Ludovic Orban”, se arată în mesajul intern, obținut de MEDIAFAX.

 

Purtătorul de cuvânt al partidului, Ionel Dancă, a confirmat, pentru sursa citată, aceste informații.

 

Mâine seara, la ora 19, împreună cu parlamentarii şi conducerea PNL, însotiţi de simpatizanţii partidului vom ieşi în Piaţa Victoriei”, a pus liberalul.

 

Moțiunea de cenzură a liberalilor a fost deja citită în plenul reunit al Camerelor Parlamentului și urmează a fi votată miercuri.

 

„Am luat decizia de a solicita membrilor, simpatizanţilor PNL, să fie prezenţi la toate manifestaţiile de susţinere a moţiunii de cenzură, atât în Bucureşti miercuri, în ziua moţiunii, cât şi în toate celelalte oraşe în care se vor organiza mitinguri şi le-am solicitat să fie prezenţi pentru a fi alături de cetăţenii români care vor ca România să revină pe drumul drept", a declarat Ludovic Orban, după ședința de luni a Biroului Executiv al formațiunii, care a avut loc la Palatul Parlamentului.