„Avem o veste bună pentru români, mandatul lui Victor Ciorbea încetează astăzi.  Cel mai jalnic Avocat al Poporului trebuie să plece acasă după ce și-a trădat concetățenii refuzând să apere drepturile românilor și s-a transformat în cea mai penibilă slugă a lui Dragnea, Tăriceanu și a coaliției majoritare, în sfârșit, Ciorbea trebuie să plece acasă.

Solicităm conducerii Parlamentului demararea de urgență a  procedurilor pentru desemnarea noului Avocat al Poporului și facem un apel către toți parlamentarii, să mai citească încă o dată prevederile constituționale privind Avocatul Poporului, să citească legea de organizare și de funcționare și să contribuie la alegerea unui Avocat al Poporului și nu la desemnarea unei slugi a puterii.

A doua temă pe care o voi aborda este cea legată de sarabanda iluziilor pe care partidul de guvernământ a început să le arunce în spațiul public. Iarăși, PSD se trezește în campanie să spună că dă către diferite categorii, către pensionarii care au lucrat în grupa I și grupa II de muncă, către profesori, către persoanele cu dizabilități, către autoritățile locale.

Singurul lucru pe care este capabil PSD să-l dea este să dea țeapă românilor. Readuc aminte că PSD nu recalculează pensiile pentru cei din grupa I și grupa II de pensii. PSD, de când a venit la putere, a furat creșterea de pensii la care aveau dreptul toți cei angajați în grupa I și grupa II de muncă și care s-au pensionat înainte de 1 ianuarie 2011, prin celebra HG 191 și prin refuzul de a recalcula pensiile celor care au muncit în grupa I și grupa II de muncă, după data de 1 ianuarie 2017. Repet, PSD a furat creșterea de pensii la care aveau dreptul cei care au muncit în grupa I și grupa II de muncă și care ar fi trebuit să beneficieze de această creștere a pensiilor de pe 1 ianuarie 2017, de când a venit PSD la putere”, a declarat președintele PNL, Ludovic Orban.

 

Te-ar putea interesa și: