Evenimentul Zilei > Politica > Liberalii l-au invitat pe Vlad Voiculescu la lansarea PROGAMULUI DE GUVERNARE
Liberalii l-au invitat pe Vlad Voiculescu la lansarea PROGAMULUI DE GUVERNARE

Liberalii l-au invitat pe Vlad Voiculescu la lansarea PROGAMULUI DE GUVERNARE

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat, pe contul său de Facebook, că a fost invitat de PNL să participe la lansarea programului de guvernare al partidului.

"Am fost invitat la lansarea programului de guvernare al Partidului Național Liberal și am acceptat invitația (așa cum aș accepta și dacă ar veni din partea altor partide politice interesate de Sănătate). Voi merge pentru a vorbi despre sistemul sanitar, cum l-am găsit și ce se poate face mai departe pentru însănătoșirea lui. După 4 luni la Ministerul Sănătății, știu că acest lucru este posibil. Merg acolo pentru că, indiferent de partid, politicienii vor forma viitorul Parlament al României și de votul și de prioritățile lor va depinde sănătatea noastră", a scris pe rețeaua de socializare ministrul Sănătății. 

Vlad Voiculescu a pus capăt speculațiilor în legătură cu o posibilă candidatură a sa la alegerile parlamentare din 11 decembrie. 

"Pentru că aș vrea să opresc orice speculații inutile, anunț aici că nu voi candida la aceste legeri parlamentare. La Ministerul Sănătății lucrăm la câteva proiecte importante pentru pacienți și personalul medical. Desigur, nu aș vrea că acestea să fie folosite că muniție electorală. Voi folosi fiecare oră care mi-a rămas din acest mandat pentru a le duce la capăt. Mi-aș dori ca, odată finalizate, să reprezinte o fundație solidă de construcție pentru viitorul Parlament și viitorul Guvern", a precizat ministrul Sănătății, pe Facebook. 

Consiliul Național de Coordonare (CNC) al PNL are loc, sâmbătă, de la ora 11.00. În cadrul ședinței liberalii o vor valida oficial pe Alina Gorghiu ca președinte unic și vor lansa programul de guvernare în forma sa definitivă. 

Vor fi prezenți la CNC și vor ține discursuri de prezentare a programului de guvernare șefa liberalilor Alina Gorghiu, Gheorghe Falcă, desemnat șef al campaniei electorale în locul lui Vasile Blaga, Eugen Nicolăescu, liderul deputaților PNL, Adriana Săftoiu, prim-vicepreședinte PNL, Ilie Bolojan, secretarul general al PNL, Cristian Bușoi, președintele PNL București, rectorul Marilen Pirtea care deschide lista la Camera Deputaților la PNL Timiș și Raluca Turcan, președintele organizației PNL Sibiu.