„Partidul Național Liberal este singurul partid care și-a asumat guvernarea țării într-o perioadă extrem de grea, o criză sanitară mondială cu multiple probleme sociale și economice”, a scris, pe Facebook, secretarul general adjunct al PNL Cristi Barbu, în ziua votului de învestire a Cabinetului Orban.

„Unii își freacă mâinile sperând că „ne vom rupe gâtul”. Ne-au votat, astăzi, Guvernul cu 2 mâini și făceau pariuri între ei pe cât de mult va pierde PNL până la finalul acestei crize”, acuză Barbu, cu referire la atitudinea parlamentarilor PSD, care au aprobat învestirea unui guvern pe care l-au dat jos prin moțiune de cenzură.

„Nu vă bucurați încă. Oamenii nu sunt atât de naivi pe cât îi credeți voi. Când se va trage linie, oamenii vor știi să aprecieze cine și ce a făcut, iar voi cei care ați ales să dați cu pietre de pe margine cu gândul că așa veți crește, o să fiți dezamăgiți”, și-a încheiat Cristi Barbu avertismentul.

Reamintim că președintele Klaus Iohannis a anunțat că îl propune pe liderul Ludovic Orban pentru a forma un nou guvern întrucât, în urma consultărilor, nu a primit altă propunere de la celealte partide.