Evenimentul Zilei > Politica > PNL București: ”Gabriela Firea a abandonat infrastructura și drumurile din București”
PNL București: ”Gabriela Firea a abandonat infrastructura și drumurile din București”

PNL București: ”Gabriela Firea a abandonat infrastructura și drumurile din București”

PNL București atrage atenția, printr-un comunicat deosebit de dur la adresa Gabrieli Firea, că Primăria Capitalei a hotărât să nu aloce niciun leu, în 2017, pentru șoseaua de centură.

”Gropile din străzile Capitalei sunt singura realizare a primarului Firea, după ce PSD i-a 'fericit' pe bucureșteni cu zero lei în 2017 pentru centura Capitalei.

Dna primar a abandonat infrastructura și drumurile din București.

În campania de la locale dna Firea a promis un mare plan de investiții în infrastructura Bucureștiului, plan din care nu s-a început nimic, prin urmare traficul este blocat, iar străzile pline de gropi.

În campania pentru parlamentare și dna Firea a promis colaborare totală cu guvernul PSD pentru infrastructura Capitalei.

Bineînțeles că și această a doua promisiune s-a făcut praf, astfel că ministerul Transporturilor și Guvernul PSD a alocat în 2017 pentru centura Capitalei zero lei.

Noroc că vine campania electorală și dna Firea și PSD au din nou interes major pentru bucureșteni. Prin urmare, guvernul promite 250 de milioane lei pentru 2019, iar pentru anul următor, 2020 — tot cu campanie electorală — minciunica alocării se dublează, 550 milioane de lei de la ministerul Transporturilor pentru centura Capitalei.

În felul acesta lucrările de la Centura de Sud, necesare decongestionării traficului, s-au blocat, la fel cum s-au blocat și lucrările la pasajul Domnești pe care îl promitea dna primar general.

Ca urmare a lipsei de investiții, blocajele din traficul bucureștean vor rămâne exact la fel, cel puțin până la viitoarele campanii electorale din 2019-2020 când sume generoase vor apărea brusc din condeiul administrației PSD.

Noutatea în traficul din București sunt gropile care au înflorit pe toate drumurile și în care bucureștenii își rup mașinile. Gropile din drumurile Bucureștiului sunt singura realizare majoră a primarului general pentru infrastructura Capitalei”, se arată în comunicatul semnat de Cristian Bușoi, liderul PNL București.