Evenimentul Zilei > Actualitate > La pneuri sigure, jante sigure (P)
La pneuri sigure, jante sigure (P)

La pneuri sigure, jante sigure (P)

Prima ninsoare serioasa a cazut peste tara si peste drumurile noastre cu probleme. In asfalt au aparut dune din cauza faptului ca in timpul verii acesta s-a topit, iar masini cu greutate mare au trecut cu viteza.

Din loc in loc sunt si gropi periculoase in care iti poti rupe masina. Mai mult de-atat, indepartarea zapezii si a poleiului de pe carosabil se face cu metode rudimentare, iar masinile sunt iar afectate.

Iata de ce este foarte important sa ne echipam masinile cu jante pentru Audi A4 din magazinul online Auto-soft.ro. Jantele de otel vin la pachet cu o serie de avantaje hotaratoare in alegerea acestora. Iata care sunt acestea:

-rezistenta otelului este proverbiala, tocmai de aceea in colindele noastre se spune: “Iute ca fierul/Tare ca otelul”. Aceste jante vor rezista toata iarna, facand o echipa de succes cu anvelopele de iarna.

-in cazul in care se deformeaza din cauza socurilor si a drumurilor extrem de grele se pot indrepta rapid la rece.

-rezistenta si durabilitatea sunt calitati care se impletesc cu greutatea usoara a acestor jante din otel.

-fiind din otel de cea mai buna calitate nu ruginesc

-au un pret foarte mic, care permite cumpararea unor seturi de rezerva. Cele mai ieftine anvelope de pe site-ul oficial al magazinului costa 189 de lei, iar cele mai scumpe pana in 500 de lei.

Tot in acest magazin, foarte aprovizionat, se gasesc si jante din aliaj, recunoscute pentru durabilitatea lor si pentru aspectul lor frumos. Multe dintre cele mai scumpe masini sunt echipate cu astfel de jante ca sa nu li se strice aspectul.

Magazinul prezentat mai sus este foarte prompt in livrare, astfel incat, in cazul in care aveti nevoie de jante de calitate premium urgent, le veti primi in 1-2 zile de la plasarea comenzii la adresa indicata, iar inlocuirea lor se poate face rapid ca sa va puteti folosi de masini.

In acesta perioada este indicata folosirea masinilor personale din mai multe motive, evident exceptand perioadele in care se anunta cod galben, rosu sau portocaliu de vreme rea, iar multe drumuri se inchid.

In primul rand, nu mai stati atat de mult pe drum asteptand, cu picioarele in zapada, mijloacele de transport in comun care intarzie. Iarna intarzierile sunt foarte mari. In al doilea rand, tu stii sa conduci prudent si sa te aperi cel mai bine pe tine si pe cei dragi ca nimic rau sa nu se intample.

Nu este nevoie sa plecati de-acasa dupa jante, fiindca le alegeti online, le comandati online si le primiti la domiciliu, cat mai rapid cu putinta.

Pe site-ul oficial al magazinului gasiti o serie de jante din care puteti sa alegeti dupa ce va consultati cu specialistii. In afara faptului ca sunt grupate pe marci de autoturisme, exista jante din otel si jante din aliaj si fiecare are avantajele lor sau dezavantaje.

Echipati-va corespunzator masinile cu anvelopele si jantele potrivite si asa circulati in conditii de maxima securitate fiindca acest cuplu jante-roti este implicat in rulare si franare, iar o disfunctie poate genera accidentari grave si raniri ale celor din masina.