Evenimentul Zilei > Social > PLOAIA face RAVAGII în Capitală! INDUNDAȚIE într-o zonă extrem de aglomerată. Autoritățile intervin în forță
PLOAIA face RAVAGII în Capitală! INDUNDAȚIE într-o zonă extrem de aglomerată. Autoritățile intervin în forță

PLOAIA face RAVAGII în Capitală! INDUNDAȚIE într-o zonă extrem de aglomerată. Autoritățile intervin în forță

Ploaia care s-a așternut, pentru o scurtă perioadă de timp, deasupra Capitalei nu a rămas fără repercusiuni. Aversele năprasnice au inundat mai multe zone din București și din împrejurimi.

Pompierii intervin în pasajul Jilava după ce, în urma ploii de duminică după-amiază, s-a acumulat apă, informează ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit sursei citate, la pasajul Jilava şi pe DN1, în zona Otopeni, s-a acumulat apă, în şoseaua Libertăţii din comuna Căţelu sunt posibil mai multe subsoluri de locuinţe inundate, situaţia fiind în evaluare, iar în aleea Giurgeni din Bucureşti este un subsol inundat, conform AGERPRES.

Între timp, o bună parte din județele României se află sub avertizare de Cod galben pentru ploi torențiale, care pot aduce, pe arii restrânse, până la 40-50 de l/mp.

Avertizarea a intrat în vigoare duminică la ora 15.00, expiră luni la ora 5.00 şi vizează judeţele Alba, Argeş, Bacău, Braşov, Buzău, Caraş Severin, Covasna, Dâmboviţa, Gorj, Harghita, Hunedoara, Mehedinţi, Neamţ, Prahova, Sibiu, Suceava, Vâlcea şi Vrancea.