Evenimentul Zilei > Social > ANTENELE voiculesciene DINAMITEAZĂ Digi! Hemoragia nu mai poate fi oprită
ANTENELE voiculesciene DINAMITEAZĂ Digi! Hemoragia nu mai poate fi oprită

ANTENELE voiculesciene DINAMITEAZĂ Digi! Hemoragia nu mai poate fi oprită

Trustul Intact este gata să dea lovitura! Plecările jurnaliștilor de la un important post de televiziune nu mai pot fi oprite!

Prezentatorul știrilor sportive de la Digi 24, Mircea Ivan, pleacă la Antena 1. Acolo va prezenta Observatorul. El va mai fi pe post, la Digi 24, până la sfârșitul acestei săptămâni.

Conform Paginademedia.ro, Mircea Ivan va fi gazda Observatorului de dimineață, difuzat de Antena 1 între orele 6.00 și 8.00.

Olivia Păunescu și Valentin Butnaru, cei care prezintă acum Observatorul de dimineață, vor trece pe un alt tronson orar.

Cei doi vor fi pe Antena 1 de la ora 12.00, într-o ediție nouă a Observatorului. Nu este singura schimbare din grila de dimineață a Antenei 1. Odată cu intrarea Observatorului de la ora 12.00, Neața cu Răzvanși Dani vor avea o emisiune mai lungă cu o oră.

O serie de foști reporteri Digi 24 vor trece, de asemenea la Observatorul Antenei 1. După Francesca Simionescu, cea care a plecat prima de la Digi 24 la Antena 3, o urmează și Mihaela Brazdeș, Arina Delcea (politic) și Cristi Popa.

Tot la Observator va trece și George Simionescu, fost producător la Digi 24, dar care a lucrat la Antena 3 înainte de a ajunge la televiziunea grupului Digi.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: