Comicul TV a postat ieri pe Facebook o poză  cu tizul de la EVZ și un comentariu din curtea grădiniței, pe care e inutil să-l reproducem. O glumiță de copil atât de tolomac încât nu pricepe de ce nu trebuie să iasă din baie cu olița în mână, pentru a arăta adulților ce a făcut el. ”Nebunul” de la curtea regelui turnătorilor a alergat ieri cu olița în mână, în public, după Mircea Marian.

După un atac la fel de nătâng la adresa jurnalistului Sabin Orcan, acesta a răspuns că e inutil să te cerți cu ”maimuța  de la Zoo”. O atitudine corectă într-o țară puțin mai civilizată, unde un individ ca Mircea Badea ar fi cel mult lider de opinie la o partidă de spart semințe pe bordura din curtea blocului.

Problema noastră este că, aproape în fiecare seară, maimuța aceasta propagă la o televiziune mesaje pe care teoretic le interzice o întreagă legislație și ar trebui să le blocheze o instituție plătită din banii fiecărui contribuabil tocmai pentru a începe să mai facem niște pași către lumea mai civilizată. Pentru tot ceea ce face la TV Mircea Badea nu este el vinovat. Vinovați sunt politrucii din Consiliul Național al Audiovizualului care permit situația asta.

Citeşte şi: Mircea Badea, pițiponcul de la pagina 5