Evenimentul Zilei > International > Philip Haney, denunțător al administrației Obama, găsit mort
Philip Haney, denunțător al administrației Obama, găsit mort

Philip Haney, denunțător al administrației Obama, găsit mort

Haney, un denunțător al Departamentului pentru Securitate Internă a SUA (DHS), care critica deschis administrația fostului președinte american, a fost găsit împușcat la 40 de mile de Sacramento, California.

Prietenii lui Haney și-au arătat neîncrederea în raportul inițial, care susține pista sinuciderii: Haney era un creștin devotat, notează Law Enforcement Today: Prietenii lui Haney ne-au spus că au vorbit cu el la începutul acestei săptămâni și că „n-a fost niciodată mai fericit”. Au spus că nu există nicio posibilitate ca acesta să-și fi luat propria viață și au reiterat că Haney a avut mulți dușmani de când a devenit un denunțător al administrației Obama.

În 2018, Haney a declarat pentru Intercessors for America că a lucrat într-o „misiune specială” în Minnesota pentru a-l opri pe  Keith Ellison de a fi ales procuror general în Minnesota. Apropiindu-ne de alegerile din 2020, prietenii lui Haney ne-au spus că acesta intenționa să dubleze eforturile de „protejare a Americii împotriva socialiștilor progresiști.

PAGINA ANTERIOARA

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: