Apar dezvăluiri despre uciderea românului Tudor Simionov, canotor dinamovist, în noaptea de Revelion la Londra. Românul asigura paza pentru o petrecere sexuală.

Cotidianul The Sun scrie despre petrecerea organizată în noaptea dintre ani în clădirea situată în Mayfair, unul dintre cele mai scumpe districte ale Londrei.

Englezii susţin că petrecerea fusese organizată de Edward Davenport, un bărbat recunoscut pentru faptul că organizează petreceri cu tentă sexuală unde intrarea costă mii de lire sterline.

„A fost atacat de o bandă şi înjunghiat în piept în timp ce încerca să-i protejeze pe bogaţii invitaţi de la petrecerea de Anul Nou.

Se spune că evenimentul – cu femei în pantofi cu toc şi lenjerie – a fost organizat de Edward Davenport. Este un bărbat care îşi trăieşte viaţa ca un lord şi care a fost condamnat pentru fraudă, recunoscut pentru faptul că organizează petreceri pline de sex şi alcool pentru tinerii aristocraţi!”

„Un vecin al clădirii Park Lane cotată la 12,5 milioane de lire care a fost la locaţia petrecerii ne-a declarat: “Înainte de bătaie, tinere îmbrăcate în ţinute sexy şi în lenjerie inimă intrau şi ieşeau din clădire. Părea un eveniment cu temă sexuală”, notează TheSun.