Petre Marin: „Steaua are un mare avantaj în fața ucrainenilor”

Petre Marin: „Steaua are un mare avantaj în fața ucrainenilor”

Fostul stelist crede că rezultatele înregistrate în trecut contra lui Dinamo Kiev îi pune pe „roș-albaștri” în postura de favoriți.

Campioana României va juca, la Kiev, cea de-a doua partidă din grupele Ligii Europa, după succesul din debut, cu danezii de la Aalborg, scor 6-0. Steaua va evolua, în această seară, de la ora 20.00, în direct la Digi Sport 1 și Dolce Sport 1, împotriva ucrainenilor de la Dinamo Kiev.

Absențe de marcă în echipa Stelei

Așadar, „militarii” vor reveni pe terenul grupării din capitala Ucrainei, după șapte ani, atunci când steliștii au făcut instrucție cu adversara de astăzi, reușind să se impună cu scorul de 4-1. Costel Gâlcă, tehnicianul trupei din Ghencea, s-a deplasat la Kiev fără unii dintre cei mai importanți jucători ai campioanei.Alex Bourceanu, Adi Popa și Paul Pârvulescu sunt incerți pentru acest joc, din cauza unor accidentări, în schimb, Raul Rusescu și-a revenit după problemele la umăr din meciul cu Astra, iar Cristi Tănase este apt de joc după o absență de mai bine de o lună și jumătate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Giurgiuvenii sunt în căutarea victoriei

Petre Marin , fostul jucător al Stelei, a declarat pentru EVZ că „roș-albaștrii” sunt favoriți în partida de la Kiev, datorită bilanțului de victorii înregistrate în compania lui Dinamo. „Se întâlnesc unele dintre cele mai bune echipe din Europa de Est. Dinamo este o forță în Ucraina, dar dacă ne uităm la statisticile celor două echipe, Steaua pornește cu un avantaj în fața ucrainenilor. Ca suporter al Stelei m-as bucura să se repete scorul partidei din 2006, însă sunt conștient că va fi o partidă destul de dificilă pentru jucătorii noștri”, ne-a spus fostul stelist, care a lipsit din duelul din 2006, în urma unei suspendări.

Tot azi, Astra va juca, la Giurgiu, contra austriecilor de la Red Bull Salzburg, de la ora 22.00, în direct la Sport.ro, Digi Sport 1 și Dolce Sport 1.