Evenimentul Zilei > Social > Personaje de poveste în lumea magică din Parcul Carol
Personaje de poveste în lumea magică din Parcul Carol

Personaje de poveste în lumea magică din Parcul Carol

În Bucureşti, o mare parte din farmecul sărbătorilor de iarnă îl reprezintă evenimentele organizate în aer liber. Aceasta deoarece pe lângă faptul că sunt preferatele publicului larg, în cadrul acestora susţin recitaluri artişti îndrăgiţi.

Un eveniment de acest gen, în cadrul căruia au evoluat voci iubite de către publicul românesc s-a dovedit a fi festivalul Moş Crăciun vine la Excelsior din Parcul Carol. Deşi la începutul festivalului (14 decembrie) vremea s-a dovedit a fi neprietenoasă, pe parcurs timpul a prins o tentă primăvăratică, artiştii dovedindu-şi până la capăt (ultima zi a festivalului- 22 decembrie) profesionalismul. Atât personajele de poveste, cât şi artiştii au evoluat seară de seară, între orele 17.00-22.00 pe scena cu lumea magică a lui Moş Crăciun amenajată în parc.

Bucureştenii nu au fost dezamăgiţi

Cei care au venit să îi asculte pe B52, Ducu Bertzi, Ro-Mania, Ianna şi mulţi alţii  nu au fost deloc dezamăgiţi. Unii dintre bucureştenii prezenţi la evenimentul organizat de către Primăria Municipiului Bucureşti şi Teatrul Excelsior,  în parteneriat  cu Muzeul Tehnic „Dimitrie Leonida” au recunoscut că au venit pentru un anumit artist sau trupă.

Desigur, Parcul Carol nu poate atinge „desfăşurarea de forţe” a Pieţei Universităţii în ceea ce priveşte organizarea evenimentelor de Crăciun şi aici vorbim despre  fluxul populaţiei în ceea ce priveşte zonele menţionate. Dar, după cum au menţionat şi organizatorii, la un asemenea eveniment nu se numără persoanele, ci cantitatea de bucurie emanată de toţi cei care îşi doresc un pic de basm şi magie.      

„Am venit să o ascult pe Paula Seling, îmi place mult şi nu am avut ocazia să o ascult până acuma live. În plus, ne bucurăm şi noi oamenii mari alături de copii la festivalul din acest parc”, a spus unul dintre vizitatori. În ceea ce îi priveşte pe cei mici, actori, magicieni, dansatori și animatori- în frunte cu Moş Crăciun  au avut grijă să îi convingă că nimic nu se poate compara cu farmecul sărbătorilor de iarnă. Unii dintre părinţi şi-au adus copiii  în Parcul Carol după serbarea de Crăciun de la grădiniţă, ori şcoală: „Festivalul de aici a fost un bun prilej să prelungim întâlnirea cu Moş Crăciun!”,  spune Ana Niţu, care şi-a adus fetiţa „la cea de-a doua întâlnire cu Moşu’, după ce l-a văzut şi la grădiniţă. Un moment într-adevăr special”.