PERIPEȚIILE Alinei Gorghiu din CAMPANIA electorală | VIDEO

PERIPEȚIILE Alinei Gorghiu din CAMPANIA electorală | VIDEO

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a povestit, vineri, la Timişoara, momente din campania door to door pe care a făcut-o în 2008, din care a apărut filmuleţul în care un copil nu a vrut să îi deschidă uşa temându-se de hoţi. Ea a spus că a primit zacuscă şi dulceaţă de la oameni, a rămas blocată în lift şi a deblocat-o o persoană, cu o andrea, dar şi că nişte copii au dat cu bulgări în ea şi colegii ei şi au căzut pe gheaţă.

Șefa liberalilor a povestit cum a apărut în spaţiul public filmuleţul din campania electorală din 2008, în care încearcă să convingă un copil să îi deschidă uşa la apartament. 

Gorghiu a spus că ”la unii oameni politici autoironia funcţionează, iar la alţii, nu, ci doar partea cu hoţii le e caracteristică mai puternic”.

”E un filmuleţ postat de mine, pe blogul personal, cu echipa mea”, a arătat Alina Gorghiu, afirmând că a mers din casă în casă, în Sectorul 5 şi a vorbit mult cu locuitorii din acel sector.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Am mâncat zacuscă, apoi mi s-a pus şi dulceaţă. Am stat să mă joc cu copilul, ca mama să îmi facă cafeaua. Am mulţi prieteni în Sectorul 5”, a mai spus Alina Gorghiu.

Ea a povestit că în timpul campaniei electorale a trecut prin mai multe peripeţii. ”Am rămas blocaţi şi în lift vreo oră şi cu andreaua ne-a deblocat cineva, la etajul opt. Au şi aruncat cu nişte bulgări, nişte copii, în noi, şi am căzut pe gheaţă”, a precizat ea.

Gorghiu a ţinut să precizeze că filmuleţul cu copilul care a refuzat să-i deschidă uşa a fost postat de ea pe blogul personal, însă a fost folosit de adversarii politici.

”E foarte bine că l-au folosit, pentru că arată că Alina Gorghiu chiar a făcut campanie electorală”, a afirmat ea, precizând că se bucură de faptul că acel copil a avut inspiraţia să nu deschidă uşa unor străini.

Alina Gorghiu a adăugat că, ”dacă dacă s-ar duce acum, copiii ar spune clar că nu deschid pentru că le este teamă că domnul X sau Y din PSD o să vină să le fure bastonaşele şi cerculeţele de pe caietul de dictando”

”O să preţuiesc acel moment, m-am întâlnit cu părinţii copilului şi am schimbat impresii. Mi-aş dori să îl întâlnesc pe cel care acum este adolescentul care atunci a spus că nu vrea să deschidă”, a mărturisit Alina Gorghiu.

Liderul PNL a arătat că este păcat că unii nu înţeleg că momentele de onestitate contează mai mult decât  o campanie în care plăteşti să viralizezi un film în care te lauzi că ai prins-o pe furiş pe Gorghiu, a mai spus aceasta, promiţând că va posta mai multe filmuleţe din campanie, inclusiv de  la Timişoara, când va face door to door.