Evenimentul Zilei > Actualitate > Pericolul de la marginea drumului. Dacă nu ești atent, mori
Pericolul de la marginea drumului. Dacă nu ești atent, mori

Pericolul de la marginea drumului. Dacă nu ești atent, mori

Un caz nefericit, petrecut miercuri seara, scoate la suprafață un detaliu cunoscut tuturor românilor, dar care rămâne fără soluție în acest moment.

Un bărbat de 72 de ani, din judeţul Timiş, a murit miercuri seara în urma unui accident de circulaţie ce a avut loc pe DN 57, în zona localităţii Sicheviţa, el fiind acroşat de un autoturism în timp ce se deplasa pe marginea părţii carosabile.

„Din primele cercetări, poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că un bărbat de 72 de ani, care se afla pe marginea părţii carosabile, pe sensul de mers Orşova-Moldova-Nouă, ar fi fost acroşat de un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din Reşiţa, care circula pe acelaşi sens de mers. Echipajul Serviciului de Ambulanţă sosit la faţa locului a constatat decesul bărbatului de 72 de ani, din judeţul Timiş”, a informat IPJ Caraş-Severin.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi continuă cercetările în acest caz.

Problema este una națională. Oamenii din provincie obișnuiesc să meargă pe marginea drumurilor, care sunt foarte prost luminate. Din această cauză, se întâmplă zeci de astfel de evenimente nedorite.