Evenimentul Zilei > Social > Pericol pe litoralul românesc. Cum sunt otrăviți turiștii. Oamenii sunt revoltați
Pericol pe litoralul românesc. Cum sunt otrăviți turiștii. Oamenii sunt revoltați

Pericol pe litoralul românesc. Cum sunt otrăviți turiștii. Oamenii sunt revoltați

Toți turiștii care ajung în stațiunea 2 Mai se plâng pentru că trebuie să respire un aer poluat din cauza vapoarelor care au activitate în Șantierul Naval Mangalia.

Sunt probleme mari pe litoral, pentru turiștii care merg în stațiunea 2 Mai. Oamenii se plâng că sunt intoxicați cu fum de fiecare dată când fac plajă, din cauza vapoarelor de la Șantierul Naval Mangalia.

Turiștii care vin în stațiunea 2 Mai sunt exasperați din cauza fumului care este emanat de vapoare

Vapoarele care intră și ies din Șantierul Naval Mangalia îi exasperează pe turiștii care fac plajă în stațiunea 2 Mai. Aceștia spun că motoarele navelor sunt pornite zilnic și degajă cantități foarte mari de fum înecăcios, care ajunge până pe plajă. Cei care vin să se bucure de apă și soare sunt expuși la poluare, iar grija lor cea mai mare o reprezintă sănătatea copiilor, care se joacă nestingheriți pe plajă, conform Antena 3. Din fotografiile surprinse de câțiva turiști se poate observa fumul gros care rămâne în urma vapoarelor.

Compania a fost înființată în anul 2001, conform Registrului Comerțului

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 28 mai 2021, compania a luat fiinţă în anul 2001, având sediul social în Municipiul Mangalia, Intr. Portului, nr. 1, județul Constanţa. Capitalul social subscris, de 15.896.010 lei, integral vărsat, este compus din 1,589,601 de acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 10 lei. Societatea Şantierul Naval Midia SA este controlată de Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, care deține 100% din acțiuni.

Persoane împuternicite ale societăţii, care se ocupă de repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor, sunt: Lucian-Costel Bulgaru, Cătălin Ciupercă, Cristian Ianca – administratori și Doru Jianu – director general.
Cenzorul companiei este ROMAR-CO AUDIT SRL, reprezentat prin Gheorghe Rusu.

În anul fiscal 2018, societatea Şantierul Naval Mangalia SA a avut 34 de salariaţi, cifră de afaceri de 1.604.077 lei şi pierdere de 1.764.630 lei. În anul fiscal 2019, societatea a avut 34 salariați, o cifră de afaceri de 1.915.164 lei și profit de 437.313 lei. Pentru anul fiscal 2020 nu există înregistrări în evidențele Registrului Comerțului, mai precizează sursa citată.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News