Evenimentul Zilei > Actualitate > PERCHEZIȚII DE AMPLOARE pentru FURTURI. 18 PERSOANE vor fi aduse DE URGENȚĂ la AUDIERI
PERCHEZIȚII DE AMPLOARE pentru FURTURI. 18 PERSOANE vor fi aduse DE URGENȚĂ la AUDIERI

PERCHEZIȚII DE AMPLOARE pentru FURTURI. 18 PERSOANE vor fi aduse DE URGENȚĂ la AUDIERI

Polițiștii din Călărași efectuează, marți, 19 percheziții, în legătură cu un dosar penal pentru furturi de la o firmă profilată pe creșterea animalelor. 18 oameni urmează să fie aduși la audieri.

"Din cercetări a reieşit că, în perioada februarie – mai 2016, persoanele bănuite, cu complicitatea unor agenţi de pază, ar fi săvârşit mai multe infracţiuni de furt dintr-o societate comercială, care are ca profil creşterea şi îngrăşarea animalelor", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), potrivit Agerpres.

Prejudiciul estimat este constituit de contravaloarea a aproximativ 20 de tone de furaje concentrate sustrase.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi descind la locuinţe din localităţile Modelu, Unirea şi Călăraşi, suspecţii fiind bănuiţi de constituire de grup infracţional organizat, furt calificat, complicitate la furt calificat, dare şi luare de mită.

Acţiunea, coordonată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi, beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News