Evenimentul Zilei > Justitie > Percheziții de amploare în Botoșani. Doi suspecți au fost duși la audieri. Pentru ce sunt acuzați
Percheziții de amploare în Botoșani. Doi suspecți au fost duși la audieri. Pentru ce sunt acuzați

Percheziții de amploare în Botoșani. Doi suspecți au fost duși la audieri. Pentru ce sunt acuzați

Autoritățile au deschis în mai multe locuri din Botoșani, doi bărbați fiind ridicați și duși la audieri.

La data de 21.07.a.c, poliţiştii oraşului Darabani şi cei din cadrul Secţiei Rurale nr. 7 au pus în aplicare 5 mandate de percheziţie domiciliară, în trei dosare penale instrumentate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani.

În urma activităţilor procedurale efectuate în cauză,  s-a stabilit faptul că de la începutul anului şi până în prezent, doi bărbaţi de 68, respectiv 45 de ani au comercializat fără drept ţigarete de provenienţă Republica Moldova şi Ucraina.

La locuinţele celor doi bărbaţi poliţiştii au identificat cantitatea de 16.620 de ţigarete fără timbru de acciză, care au fost ridicate, în conformitate cu prevederile Codului de Procedură Penală, în vederea continuării cercetărilor.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională depăşeşte 10.000 de lei.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă cu ţigări, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi luarea măsurilor legale, notează botoșăneanul.ro.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: