Pepe a fost complet distrus de moartea bunului său prieten Costin Mărculescu.

Cântărețul a crezut iniția că este vorba de o farsă elaborată, dar și-a dat seama la scurt timp că nimeni nu glumește cu așa ceva, iar prietenul său chiar a murit.

Pepe a crezut că este vorba de o glumă proastă în momentul în care a fost informat de decesul lui Costin Mărculescu. Ulterior, artistul a aflat că trecerea în neființă a bunului său prieten e reală.

În timpul emisiunii lui Dan Capatos, telefonul lui Pepe a sunat continuu. Artistul a preferat să nu răspundă. Era răpus de durere. Pepe a anunțat, însă, că este dispus să suporte costurile înmormântării.


Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în apartamentul în care locuia singur. Prietenii lui au fost cei care au alertat autorităţile după ce o vecină i-a anunţat că s-a spart o ţeavă în locuinţa sa, de la etajul 8, şi a inundat mai multe apartamente.

Poliţiştii secţiei 12 au fost cei care au preluat apelul la 112 şi s-au deplasat la locuinţa actorului din sectorul 3. Acolo după ce au stat de vorbă cu vecinii au chemat în ajutor echipaje de la pompieri şi Smurd.

Înăuntru, temerile apropiaţilor că ceva rău s-a petrecut s-au adeverit: trupul neînsufleţit al lui Costin Mărculescu zăcea în baie.

Costin Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova și a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în două piese de teatru televizate. El a mai apărut în mai multe filme, precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985) și „Liceenii” (1986). În „Liceenii” a jucat alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu și George Ivașcu.