Dialogul dintre cei doi foşti soţi a început când Oana Zăvoranu a avut o intervenţie telefonică în care a precizat că "între mine şi Pepe nu este altceva decât foarte multe procese". "Când o să scapi de obsesia de mine, Ioana?", a replicat cântăreţul.
"Eu în circul ăsta sunt spectator deja… Du-te la Vatican. Nu vezi că a intrat diavolul în tine? Recunoşti că am venit cu preotul să îţi citească moliftele Sfântului Vasile, pentru că erai posedată?", a izbucnit Pepe după ce "Querida" i-a replicat că Raluca Pascu are picioarele umflate din cauza sarcinii.
"Eşti un mincinos şi un ipocrit. Şi o să mă duc în emisiuni atâta timp cât e cazul să demonstrez minciunile", i-a mai spus Oana fostului ei soţ. "Eu sunt artist, spre deosebire de tine. Tu trăieşti doar din amintiri. Singura relaţie despre care vorbeşti este cea cu mine şi mai vorbeşti şi despre telenovelele în care ai jucat acum câţiva ani. Acolo te-am băgat tot eu", a fost răspunsul lui Pepe.
Oana Zăvoranu nu s-a lăsat şi a continuat războiul verbal. "Eşti un ţăran, uită-te cum arăţi de când nu mai eşti cu mine", i-a spus ea fostului ei soţ.
După discuţia dintre cei doi, Pepe a explicat apariţiile Oanei Zăvoranu în emisiuni. "Nu am nicio problemă cu Oana, decât că vorbeşte mult şi prost de mine pe la emisiuni, dar repetat, că dacă vorbea odată o înţelegeam. E şi singura ei sursă de venit. Ce mai munceşte?", a spus Pepe.
Totuşi, cântăreţul a încheiat tot cu o jignire la adresa fostei sale consoarte. "Nu pot să stau pe aceeaşi canapeaua cu ea, când ea îmi jigneşte soţia gravidă că i se umflă picioarele. Şi lui maică-ta i s-au umflat picioarele când era gravidă cu tine, mai bine nu era. Nu ţi-e ruşine? Dacă tu nu vrei copii, lasă-I pe alţii să facă. Nesimţito. În numele tuturor mamelor din lume îţi zic «nesimţito»", a conchis Pepe.