Evenimentul Zilei > Social > Penuria alimentară din SUA, combătută cu ajutorul producătorului de lapte al familiei regale britanice: „Așteptăm cu nerăbdare să aducem părinților din SUA cea mai bună formulă”
Penuria alimentară din SUA, combătută cu ajutorul producătorului de lapte al familiei regale britanice: „Așteptăm cu nerăbdare să aducem părinților din SUA cea mai bună formulă”

Penuria alimentară din SUA, combătută cu ajutorul producătorului de lapte al familiei regale britanice: „Așteptăm cu nerăbdare să aducem părinților din SUA cea mai bună formulă”

Un producător britanic de hrană pentru copii, folosit de familia regală britanică pentru a-l hrăni pe Prințul Louis, va zbura în SUA, pentru a ajuta la combaterea penuriei de alimente în curs. Laptele pentru bebeluși, precum și produsele din cereale pentru copii Kendamil, au fost oferite prințului Louis de către ducesa de Cambridge, a declarat compania.

Kendamil, produs de Kendal Nutricare, este în discuții cu Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente pentru a transporta formula în SUA și intenționează să trimită suficient pentru a umple 100 de camioane în următoarele șase luni, a transmis compania.

Produse pentru bebeluși din Marea Britanie

Producătorii trimit acum produse în SUA ca parte a operațiunii Fly Formula, care a fost lansată de președintele Biden pe 18 mai pentru a combate penuria continuă cauzată de problemele lanțului de aprovizionare și de rechemarea produselor.

Rechemările au afectat unele formule produse de Abbott Nutrition la fabrica sa din Sturgis, Michigan, în urma plângerilor de infecție bacteriană la patru sugari care au consumat produsul. Părinții s-au străduit să își asigure conserve cu formula preferată, deoarece comercianții cu amănuntul, inclusiv Target, CVS și Walgreens, au raționalizat consumabilele.

Conform planului, Departamentul de Sănătate și Servicii Umane și Departamentul de Agricultură pot folosi avioane militare pentru a transporta lapte praf pentru copii care îndeplinește standardele FDA în SUA. Primul lot de formulă Nestle a sosit duminică în Indiana din Elveția.

Penuria de lapte pentru copii, combătută

Dylan McMahon, cofondatorul Kendamil, a declarat pentru Insider: „Urgența și amploarea penuriei de lapte pentru copiii din SUA este extrem de îngrijorătoare. Ne putem doar imagina cât de stresant trebuie să fie pentru acei părinți afectați și sunt încântați să poată interveni pentru a-i ajuta.”

„Așteptăm cu nerăbdare să aducem părinților din SUA cea mai bună formulă de calitate, susținând în același timp locurile de muncă din Marea Britanie, agricultura locală și produsele lactate ecologice”, a adăugat el. Kendal Nutricare are sediul în Kendal în Lake District din nord-vestul Angliei și este singurul producător pentru sugarii din Marea Britanie. Compania a fost fondată în 1962, potrivit Business Insider.