Pentagonul lansează un site dedicat extratereștrilor. Americanii dezvăluie informații declasificate

Pentagonul lansează un site dedicat extratereștrilor. Americanii dezvăluie informații declasificate De ce nu ne-au vizitat încă extratereștrii. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Pentagonul lansează un site dedicat extratereștrilor. Americanii dezvăluie informații declasificate. Interesul peste Ocean este enorm în urma unei serii de dezvăluiri că SUA ar deține epave de nave extraterestre.

Pentagonul lansează un site dedicat extratereștrilor. Pentagonul anunță lansarea unui site care va oferi informații declasificate despre OZN-uri, inclusiv fotografii și video, au anunțat joi oficialii federali, potrivit NYPost.

Pentagonul lansează un site dedicat extratereștrilor

Site-ul va conține informații difuzate de All-domain Anomaly Resolution Office (AARO), un birou relativ nou al Pentagonului, fondat în iulie 2022. Acesta are sarcina de analizare a tuturor rapoartelor care implică fenomene aeriene neidentificate (UAP) în spațiul Statelor Unite.

“Site-ul va servi ca centru pentru toate materialele legate de obiecte neidentificate și fenomene de acest gen”, a precizat Departamentul Apărării într-un comunicat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Domeniul va fi actualizat permanent, completează oficialii americani. Momentan acesta este în construcție, dar va fi lansat în toamnă.

Pentagon și CIA vor spune ce știu despre OZN-uri. Până atunci, dau pe la nas niște fișiere

Pentagon și CIA vor spune tot ce știu despre OZN-uri.

Pentagonul a explicat că lansarea corespunde „dorinței de transparență față de poporul american" în tot ce ține de civilizațiile extraterestre. Viitorul site va pune la dispoziție hărți detaliate ale vehiculelor spațiale, baloanelor și sateliților.

Când va deveni operațională, platforma va fi un instrument care va permite tuturor foștilor angajați ai guvernului, foștilor membri ai serviciilor de informații sau diferiți contractori să ofere propriile mărturii despre programele guvernamentale sau activitățile care au legătură directă cu OZN-urile și extratereștrii.

Mărturia incendiară a expertului OZN de la Pentagon

Interesul public american a explodat de la mărturisirile fostului oficial de top din serviciile secrete David Grusch. Acesta susține că SUA ascund dovezi ale vieții extraterestre. Nu a oferit totuși dovezi în acest sens.

Expertul OZN de la Pentagon David Grusch, care a condus departamentul de analiză a fenomenelor anormale inexplicabile (UAP), susține că americanii au recuperat epave de nave extraterestre.

În luna iunie, fostul ofițer de informații a afirmat că SUA dețin nave de origine non-umană. Informațiile despre aceste vehicule spațiale ar fi ținute secrete față de Congres, a declarat Grusch pentru The Debrief, site de știri despre știință și tehnologie. Ofițerul a predat informații clasificate despre astfel de nave spațiale către Congres, însă acuză că a suferit represalii din partea oficialilor guvernamentali. A părăsit guvernul la 7 aprilie 2023, după o carieră de 14 ani în serviciile de informații americane.

Guvernul SUA a găsit dovezi ale vieții extraterestre în nave spațiale prăbușite

O altă mărturie importantă vine din partea lui Jonathan Grey, un oficial al serviciilor secrete americane la Centrul Național de Informații Aeriene și Spațiale (Nasic). Grey a confirmat la The Debrief existența „materialelor exotice”, punctând: „Nu suntem singuri. Ei au aterizat pe Pământ”. Grey este veteran al Agenției Naționale de Informații Geospațiale (NGA) și al Oficiului Național de Recunoaștere (NRO).

Într-un interviu, el a declarat că Guvernul SUA a găsit dovezi ale vieții extraterestre în nave spațiale prăbușite.