"Nu voi sta în bancă. Sunt trimis acolo de cetăţenii acestei ţări ca să votez, nu să stau în bancă. Voi vota la vedere, deschis, liber, să vadă toată lumea", a declarat deputatul democrat-liberal, în emisiunea Incisiv de la The Money Channel

"Sunt multe lucruri de discutat aici, pe care le-am discutat în interiorul partidului. Am respectat o rugăminte a preşedintelui partidului de a discuta în interior şi nu în public. Din păcate discuţiile astea în interior de cele mai multe ori nu au dus la niciun fel de rezultate. Este motivul pentru care la un moment dat citam pe un coleg care spunea despre conducerea actuală a partidului că este autistă", şi-a justificat Cătălin Croitoru decizia.

Cătălin Croitoru a arătat că se aştepta la mai multe de la un premier tânăr ca Mihai Răzvan Ungureanu, dar acesta l-a dezamăgit.

"Atunci când a venit prim ministru şi a venit la noi la grupul din Camera Deputaţilor a spus că relaţia între membrii guvernului şi parlamentarii din grup se va schimba în bine în mod radical. De atunci nu l-am mai văzut. De multe ori în ultima vreme sunt dezamăgit. Sunt dezamăgit, mă aşteptam, mai ales de la un om tânăr să producă nişte schimbări, pe care iată, le aştepta şi Opoziţia" a mai spus Croitoru.

Parlamentarul PDL nu l-a uitat nici pe liderul Emil Boc. "Dacă mie Emil Boc îmi spunea: decât se treacă legea, mai bine să plece Coritoru din partid, eram eu azi ăla plecat din partid", a susţinut deputatul, aluzie la modul în care a fost tratat Petru Filip în partid.