Evenimentul Zilei > Monden > Pe asta a părăsit-o bărbatul că e prea grasă? Să vezi și să nu crezi!
Pe asta a părăsit-o bărbatul că e prea grasă? Să vezi și să nu crezi!

Pe asta a părăsit-o bărbatul că e prea grasă? Să vezi și să nu crezi!

Mamă a patru copii din Houston (Texas) a fost părăsită de soțul ei pentru că a considerat-o „prea grasă”.

Miriam Blanco, în vârstă de 33 de ani, a fost părăsită de soțul ei, deoarece o considera „prea grasă”. În momentul în care bărbatul a „fugit” de lângă ea, femeia avea o greutate de aproape 100 de kilograme.

Miriam era deja complexată de corpul ei, iar cel care a părăsit-o i-a spus că nu vrea să stea „cu cineva gras”. Astfel că, ea a trebuit să-și crească de una singură cei doi copii la acea vreme, înainte de a-l întâlni în cele din urmă pe actualul ei soț Jordan, în vârstă de 38 de ani (foto dreapta).

A petrecut mult timp dorindu-și să fie mai slabă, dar nu a găsit niciodată motivația de a face ceva în acest sens.

Accidentul i-a schimbat viața

Acesta din urmă i-a spus femeii că pentru nu contează aspectul ei, astfel că Miriam a devenit ceva mai încrezătoare. În septembrie 2015, Miriam Blanco a fost implicată într-un accident de mașină, iar acest episod a motivat-o cumva să înceapă o viață sănătoasă. După acel accident, femeia a trăit o lungă perioadă cu dureri de spate. Starea lui Miriam nu a reușit să se amelioreze, iar în cele din urmă a fost diagnosticată cu o hernie de disc. Alături de noul ei soț, femeia a descoperit cât de mult îi plac fitness-ul și alimentația sănătoasă.

Acum, Miriam Blanco are o greutate de 67 de kilograme, se află în cea mai bună formă a vieții sale și spune că nu există scuze pentru atingerea obiectivelor de slăbire. Meseria ei este de tehnician farmacist, lucrează, uneori, și în schimburi de 12 ore. Totuși, apropiații ei sunt surprinși de faptul că și acum, după ce a reușit să scadă în greutate, mănâncă fără rețineri pizza, burgeri sau chipsuri. Iată cum arată acum Miriam Blanco.

„Îmi amintesc că acum câțiva ani m-am ascuns mereu. Știu că am mai spus-o, dar am simțit că toată lumea îmi poate vedea pielea lăsată și vergeturile. Mă simțeam urât pe dinăuntru și pe din afară”, a declarat Miriam, conform Daily Mail.