Evenimentul ZileiActualitatePatrule călare pentru Sărbătorile Pascale. Slujbele de Înviere, supravegheate video de Poliția Locală București

Patrule călare pentru Sărbătorile Pascale. Slujbele de Înviere, supravegheate video de Poliția Locală București

Patrule călare pentru Sărbătorile Pascale. Slujbele de Înviere, supravegheate video de Poliția Locală București
Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Poliția Locală a Municipiului București trimite, în teren, patrule călare, unități canine și efective mărite de agenți. În plus, slujbele din noaptea de Înviere vor fi monitorizate video.

Poliția Locală a Municipiului București anunță că, începând de astăzi, va suplimenta numărul echipajelor de ordine publică și circulație în vederea asigurării liniștii și ordinii publice, de Paști, în Capitală.

Efectivele P.L.M.B. vor acționa, în principal, în centrul orașului,  în zona marilor biserici și în zonele publice din apropierea marilor magazine pentru liniștea și siguranța bucureștenilor care vor participa la slujbele religioase din noaptea de Înviere. Zonele cu potențial risc infracțional vor fi atent monitorizate, în special prin sistemul de supraveghere video al dispeceratului Poliției Locale a Municipiului București.

În noaptea de Înviere, echipajele Serviciilor Ordine Publică și Circulație vor lua măsuri de evitare a blocajelor rutiere și de prevenire a producerii unor evenimente care ar putea pune în pericol siguranța publică. Pentru o reacție rapidă, a fost mobilizat și Serviciul Intervenții.

Unitățile călare și patrulele canine – care sprijină efectivele P.L.M.B. – vor avea trasee speciale de patrulare, iar, în zilele următoare, acestea se vor afla în marile parcuri ale Capitalei, acolo unde vor avea loc acțiuni speciale pentru păstrarea siguranței publice și combaterea comerțului ambulant neautorizat.

 


Accesează: