Cei patru, în prima ședință de Consiliu din acest an, au votat alături de majoritatea colegilor lor, din toate partidele, pentru construirea unei parcări. Conducerea PNL a decis să le retragă sprijinul pentru că au votat un proiect al primarului, fost liberal.

Parcarea  subterană este un proiect al primarului Dorin Florea demarat acum mai bine de zece ani. Municipiul este în top, cu cele mai multe mașini pe cap de locuitor. Este pentru prima dată, după 16 ani, când consilierii locali, cu trei excepții, au fost de acord cu un proiect de dezvoltare a orașului. Potrivit unui sondaj de opinie, realizat recent în Tîrgu Mureș de Biroul de Cercetări Sociale, locuitorii susțin că parcările reprezintă una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă. Sondajul a fost realizat imediat după ce a fost anunțat proiectul și cei chestionați au acordat municipalității cea mai mare notă pentru modul cum gestionează problema parcărilor din oraș. Imediat după, aceștia au apreciat modul cum primăria intervine în asfaltarea și repararea drumurilor. În schimb, problema piețelor alimentare a fost notată de localnici cu cea mai mică notă.Cei patru, în prima ședință de Consiliu din acest an, au votat alături de majoritatea colegilor lor, din toate partidele, pentru construirea unei parcări. Conducerea PNL a decis să le retragă sprijinul pentru că au votat un proiect al primarului, fost liberal.

Parcarea  subterană este un proiect al primarului Dorin Florea demarat acum mai bine de zece ani. Municipiul este în top, cu cele mai multe mașini pe cap de locuitor. Este pentru prima dată, după 16 ani, când consilierii locali, cu trei excepții, au fost de acord cu un proiect de dezvoltare a orașului. Potrivit unui sondaj de opinie, realizat recent în Tîrgu Mureș de Biroul de Cercetări Sociale, locuitorii susțin că parcările reprezintă una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă. Sondajul a fost realizat imediat după ce a fost anunțat proiectul și cei chestionați au acordat municipalității cea mai mare notă pentru modul cum gestionează problema parcărilor din oraș. Imediat după, aceștia au apreciat modul cum primăria intervine în asfaltarea și repararea drumurilor. În schimb, problema piețelor alimentare a fost considerată insuficient de bine gestionată și a primit cea mai mică notă.