Evenimentul Zilei > Actualitate > Patronul Brădet explică TEORIA CONSPIRAŢIEI care ar avea ca scop ”DECIMAREA BRANDULUI”
Patronul Brădet explică TEORIA CONSPIRAŢIEI care ar avea ca scop ”DECIMAREA BRANDULUI”

Patronul Brădet explică TEORIA CONSPIRAŢIEI care ar avea ca scop ”DECIMAREA BRANDULUI”

În urma rezultatelor analizelor Institutului Cantacuzino, din care a rezultat că angajații fabricii de lactate Brădet au bacteria E-coli, patronul Marius Badea a lansat o serie de acuzaţii dure.

„Ni s-a spus că nu e niciun fel de problemă din punct de vedere al angajaților. Analiza nu o face nimeni în această industrie. Dacă un angajat respectă igiena nu are nicio implicare asupra produsului. Rezultatele sunt negative la toate produsele noastre. Apariția informațiilor de astăzi (n.r. – marţi) certifică faptul că se dorește decimarea brandului la care am muncit mult”, a spus Marius Badea, conform psnews.ro.

Patronul de la fabrica de lactate Brădet a mai precizat că se bucură că până la veştile venite marţi de la Institutului Cantacuzino a decis să oprească activitatea.

„Exportăm în cinci-șase țări, Germania, Italia, Spania, Belgia, Anglia. E o muncă titanică în care am investit tot. Azi punem lacătul când noi aveam analizele perfecte. Ni s-a spus să îi dăm afară că nu au declarat că sunt bolnavi. Dacă omul e sănătos și nu are niciun simptom, de ce să îl dăm afară? Nimeni nu a știut să spună ce tratament să facem”, a mai declarat Badea.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: