Evenimentul Zilei > Actualitate > BOMBĂ în lumea fotbalului! Patronul echipei unde evoluează Costel Pantilimon, acuzat de TRAFIC DE DROGURI
BOMBĂ în lumea fotbalului! Patronul echipei unde evoluează Costel Pantilimon, acuzat de TRAFIC DE DROGURI

BOMBĂ în lumea fotbalului! Patronul echipei unde evoluează Costel Pantilimon, acuzat de TRAFIC DE DROGURI

Lumea fotbalului este zguduită de o informație șocantă. Patronul cluburilor Olympiakos şi Nottingham Forest, Evangelos Marinakis este acuzat de trafic de droguri în Grecia. Cu toate acestea, Marinakis spune că este nevinovat și neagă toate acuzațiile aduse.

Potrivit unor informații oferite de un procuror grec, magnatul Marinakis este obligat să răspundă în fața legii cu privire la acuzațiile grave care i se aduc. Evangelos Marinakis şi trei dintre asociaţii săi sunt cercetaţi pentru trafic de droguri. Marinakis este acuzat şi că a finanţat operaţiunea ilegală, scrie BBC.

„Nu am avut nicio legătură cu faptele pentru care sunt cercetat şi sunt convins că mi se va dovedi nevinovăţia”, a declarat Evangelos Marinakis într-un comunicat pe site-ul clubului Olympiakos. De asemenea, patronul celor două cluburi susține că este victima unui complot.

Magnatul Evangelos Marinakis a cumpărat în luna mai a anului 2017 clubul Nottingham Forest, la care este legitimat acum Costel Pantilimon, unul dintre cei mai buni portari români, după cum arată convocările acestuia la Echipa Națională.

Sursă foto: frf.ro