Evenimentul Zilei > International > Parteneriat între ORANGE şi GOOGLE pentru dezvoltarea smartphone-urilor în AFRICA şi ORIENTUL MIJLOCIU
Parteneriat între ORANGE şi GOOGLE pentru dezvoltarea smartphone-urilor în AFRICA şi ORIENTUL MIJLOCIU

Parteneriat între ORANGE şi GOOGLE pentru dezvoltarea smartphone-urilor în AFRICA şi ORIENTUL MIJLOCIU

Operatorul francez de telefonie Orange a făcut publică încheierea unui parteneriat strategic cu marea companie americană Google pentru a oferi comunicaţii mobile la preţuri atractive consumatorilor din Africa şi Orientul Mijlociu, cu scopul de a atrage cât mai mulţi clienţi în această zonă, anunţă AFP, citat de AGERPRES.

"Clienții vor avea acces la un pachet care cuprinde servicii de voce, date, SMS și un smartphone la un preț de pornire de 40 de dolari", a explicat Orange într-un comunicat. Grupul francez a precizat că smartphone-ul Orange Rise 31 Special Edition, un dispozitiv 3G construit de Alcatel (Nokia) special pentru Orange, va fi inclus în ofertă și va fi propus cu anumite servicii de la Google. De asemenea, clienți Orange vor avea acces la "conținuturi populare din domeniile modei, sportului și muzicii", iar aplicațiile Google Search, Youtube și Google Maps vor fi preinstalate pe telefoanele lor.

Ofertele vor fi lansate pe piaţă treptat în ţările acoperite de Orange din zonele stabilite începând cu al doilea trimestru din acest an. La finalul anului trecut, s-a stabilit că Orange a avut un număr de 110,2 milioane de clienţi ai serviciilor din Africa şi Orientul Mijlociu.

Orange este prezent în 209 ţări, numără 247 milioane de cleinţi, dintre care 185 de milioane sunt abonaţi ai serviciilor de telefonie mobilă. Ocupă prima poziţie în topul companiilor de telefonie mobila în România, însumând 10,17 miliane de clienţi, potrivit ultimelor statistici., informează agerpres.ro 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: