Evenimentul Zilei > Monden > Paris Hilton și-a găsit prințul. Starleta s-a căsătorit după doi ani de relație
Paris Hilton și-a găsit prințul. Starleta s-a căsătorit după doi ani de relație

Paris Hilton și-a găsit prințul. Starleta s-a căsătorit după doi ani de relație

Una dintre cele mai în vogă starlete americane s-a căsătorit la vârsta de 40 de ani, după o relație care a durat aproape doi ani.

Paris Hilton a spus „DA” și a oficializat relația cu omul de afaceri Carter Reum printr-un act de căsătorie. Evenimentul, la care au participat numeroase vedete ale lumii mondene americane s-a desfășurat joi, în Bel-Air, cartierul de lux din Los Angeles. Cei doi, Paris Hilton și Carter Reum, au decis să se căsătorească după doi ani.

Printre cei care au participat la eveniment s-au aflat actriţele Ashley Benson („Pretty Little Liars”) şi Emma Roberts („American Horror Story”), şi cântăreţele Paula Abdul şi Bebe Rexha. Daily Mail a publicat fotografii cu invitaţi care soseau la ceremonia de căsătorie care a avut loc în reşedinţa bunicului lui Paris Hilton, Barron Hilton. Acesta este fiul fondatorului lanţului de hoteluri Hilton.

Sursa foto: EVZ

Starleta și-a anunțat căsătoria pe rețelele sociale

Starleta Paris Hilton a publicat pe reţelele de socializare un portret în care apare îmbrăcată într-o rochie de mireasă. Ea a însoțit fotografia de un mesaj sugestiv și de hashtagul „tânără căsătorită”

„Pentru totdeauna al meu începe astăzi”, a scris Paris Hilton în mesajul care însoțește fotografia și alături de care a mai pus un emoticon în formă de inel și data de 11 noiembrie.

Potrivit tabloidului britanic Daily Mail, rochia de mireasă a fost creată de Oscar de la Renta.

Sursa foto: Instagram

Paris Hilton și Carter Reum sunt logodinți din februarie

Starleta americană este vedeta emisiunii de reality-tv „The Simple Life”, dar și moștenitoare a imperiului financiar constituit din hotelurile Hilton. Carter Reum este un antreprenor american originar din Chicago. El a înfiinţat împreună cu fratele său o companie prin intermediul căreia vinde băuturi spirtoase.

Cei doi, Paris Hilton şi Carter Reum, şi-au anunţat logodna încă de la începutul anului, de pe 14 februarie.

Paris Hilton a mai fost logodită de patru ori, dar este pentru prima dată când se căsătoreşte. Ea a documentat pregătirile de nuntă într-o nouă emisiune reality-tv, „Paris in Love”.

Noul show a fost lansat joi pe platforma americană de streaming Peacock.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: