Copilul s-a înecat în zona Podului Michelangelo din Parcul Copiilor, unde foştii edili au “uitat” să monteze un gard de protecţie, deşi au cheltuit pe parc 1 milion de euro şi s-au grăbit să îl inaugureezem neterminat, în plină campanie electorală, înainte  de 1 iunie, în speranţa că vor câştiga alegerile.
Băiatul venise duminică împreună cu sora lui şi cu alţi copii, în Parcul Copiilor, la joacă. La un moment dat însă, a alunecat pe mal, şi a căzut în Bega, de unde nu a mai ieşit.
Sora lui a alertat imediat pompierii, la 112, iar aceştia au ajuns foarte repede la locul incidentului. Două echipaje cu bărci de la ISU “Banat” şi un echipaj Salvo l-au căutat pe puşti duminică, însă fără success, iar căutările au continuat şi azi.
Inaugurat electoral cu ocazia Zilei Copilului, Parcul Copiilor din Timişoara este mai nou închis într-un anumit interval, ca să fie finalizat.
Deşi vorbim de o investiţie de 1 milion de euro, până acum nu a fost montat un gard protector pe latura mărginită de canalul Bega. Părinţii care îşi aduc copiii la joacă aici au semnalat încă de la început pericolul. “Pe latura cu Bega trotuarul este înalt şi oricând un copil care să spunem, aleragă, se poate mpiedica şi aluneca. Noi considerăm partea asta zonă periculoasă, şi o evităm”, ne-a declarat o mămică.