Evenimentul Zilei > Actualitate > Pandemia de coronavirus nu se va încheia prea curând. În ce an vom scăpa de marea problemă a omenirii
Pandemia de coronavirus nu se va încheia prea curând. În ce an vom scăpa de marea problemă a omenirii

Pandemia de coronavirus nu se va încheia prea curând. În ce an vom scăpa de marea problemă a omenirii

Actrița Carmen Tănase crede că nu se va încheia prea ușor pandemia de coronavirus și a vorbit despre un plan care va mai dura câțiva ani.

Actrița Carmen Tănase este pesimistă în ceea ce privește modul în care va evolua pandemia de coronavirus. Prea curând nu vom scăpa de această problemă, după cum a anunțat artista. Care a afirmat că abia în 2028 se va încheia totul, conform unul plan despre care Carmen Tănase spune că a citit.

Carmen Tănase susține că pandemia nu se va încheia prea curând și vorbește despre un plan

„2028, aşa e planul să se termine pandemia. Aşa am citit eu, nu e din capul meu şi nici nu am citit în horoscop. Eu cred că vom fi şi victimele unei crize economice fără precedent, dar nici asta nu e atât de grav, cât criza psihologică, ce se întâmplă cu oamenii în interiorul lor.

Echilibrul acestei lumi a fost stricat de această pandemie. Statul ăsta pe loc ne ucide înăuntru. Oamenii nu mai au perspectivă, s-a terminat”, a afirmat Carmen Tănase la emisiunea „Subiectiv” de la Antena 3.

Actrița a plecat din București și s-a mutat la țară din cauza situației create de pandemia de coronavirus. „Pandemia a determinat această decizie, a fost ideea băiatului meu, am căutat să fugim şi ne-am gândit să ne apropiem un pic de natură. Stau într-un loc minunat, cu pădure, căprioare, vulpi. Acolo, dacă nu ai avea informaţii din afară, nici nu ai şti că e pandemie. Oamenii muncesc normal, se poartă normal”, a mai afirmat Carmen Tănase pentru sursa citată.

A lăsat Bucureștiul și s-a mutat la țară

Actrița explica de ce a decis să lase în urmă Capitala și să trăiască într-un alt loc mult mai atractiv. „Am vândut tot ce aveam în București, am vrut să scap de mizeria de acolo, să respir aer curat și ne-am mutat la…țară. Încă nu am grădina mea, dar o voi face. Am o curte mare, așa cum mi-am dorit”, afirma Carmen Tănase pentru impact.ro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: