Evenimentul Zilei > Social > Important! Cum putem PLĂTI ONLINE facturile cu APLICAŢIA PAGO
Important! Cum putem PLĂTI ONLINE facturile cu APLICAŢIA  PAGO

Important! Cum putem PLĂTI ONLINE facturile cu APLICAŢIA PAGO

Aplicația Pago vine în ajutorul celor care doresc să nu piardă timpul la cozi pentru a plăti facturile curente. Este disponibilă pe Android și iPhone.

Deocamdată aplicaţia Pago este singura din România care permite plata facturilor lunare cu orice tip de card bancar, dintr-un singur cont. Utilizatorii Pago pot alege dintre cei 40 de furnizori doar pe cei care îi interesează în mod direct.

Printre cei 40 de furnizori către care se pot efectua, momentan, plăți cu ajutorul aplicației se numără RCS-RDS, Enel, Vodafone, E.ON, Orange, Engie, Electrica Furnizare, UPC, CEZ, Akta, Rebu și nu numai. Pentru 15 dintre furnizorii cu acoperire națională facturile sunt importate automat din conturile online. Pentru restul, facturile pot fi plătite rapid prin scanarea codului de bare, informează playtech.ro.

Cum se procedează

"Alegi furnizori, te conectezi cu conturile tale online pentru fiecare în parte, apoi ajungi în ecranul de start unde vezi ce ai de plătit și către cine. Ai Facturi, Furnizori, Încarcă (pentru reîncărcări prepay), Taxe și Setări. Poți plăti toate facturile odată sau pe rând. Totodată, poți activa pentru fiecare în parte să fie făcută plata automat.

În setări, poți securiza aplicația cu autentificare biometrică sau cu PIN și poți alege cu ce card plătești ce anume. De exemplu, unul poate fi utilizat pentru plata recurentă a facturilor, altul pentru alte plăți. Poți vedea factura în aplicație și ai un istoric plăți să știi de ce anume și când te-ai achitat de facturi", ne informează sursa menţionată. Încă ceva important, aplicația se poate descărca din App Store și Play Store.