Evenimentul Zilei > Politica > Paginile de știri asociate cu PSD București sponsorizează plagiatul lui Victor Ponta
Paginile de știri asociate cu PSD București sponsorizează plagiatul lui Victor Ponta

Paginile de știri asociate cu PSD București sponsorizează plagiatul lui Victor Ponta

Războiul dintre Gabriela Firea și Victor Ponta se ascute și capătă noi expresii.

Supărată că liderul Pro România a decis să meargă separat în alegerile locale din București, Primarul Capitalei a dat, se pare, verde atacurilor la adresa lui Victor Ponta.

Site-ul stirilocale.net, un site apropiat PSD, a plătit publicitatea știrilor negative la adresa liderului Pro România.

Un exemplu în acest sens este știrea Mediafax potrivit căreia Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, prin decizie definitivă, că Victor Ponta a plagiat teza sa de doctorat. Știrea a beneficiat în aceste zile de o puternică sponsorizare de către pagina de Facebook menționată mai sus.


Victor Ponta le întoarce spatele social-democraților. Care este planul B pentru locale?

Gabriela Firea, părăsită de aliații săi politici


Subiectul este unul sensibil pentru Victor Ponta, devenind una din vulnerabilitățile care i-au deteriorat imaginea sa publică, pe vremea când era liderul PSD și deținea funcția de prim-ministru.

Acum, cei care stau în spatele paginii stirilocale.net, probabil persoane apropiate de Gabriela Firea și PSD, au decis să valorifice acest subiect, mizând pe potențialul negativ al acestuia și pe faptul că informația ar putea afecta intenția de vot pentru Pro România în alegerile din București.

Pro România rupe voturi de la Gabriela Firea și PSD

Săptămâna aceasta, formațiunea condusă de Victor Ponta și-a lansat candidații la Primăria Capitalei și la primăriile de sector, marcând astfel ruperea de Gabriela Firea și de PSD.

Pentru funcția de Primar General, Pro România l-a propus pe fostul director al Spitalului Militar Central, generalul Ioan Sârbu.


De ce a ales Silviu Predoiu, fostul șef al SIE, să intre în hora politicii, lângă Victor Ponta

Cel mai recent sondaj dă toate calculele peste cap. Românii o spun clar!


Un candidat important al Pro România este și Robert Negoiță, actualul primar al sectorului 3. Recent, acesta s-a delimitat public de Gabriela Firea, acuzând eșecul administrativ al acesteia în cei patru ani de mandat de Primar General.

Majoritatea analiștilor politici apreciază că participarea Pro România în alegerile locale din București va afecta scorul Gabrielei Firea și al PSD. Potrivit sondajelor de opinie, pentru Pro România ar vota 8-11% dintre bucureșteni.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: