Evenimentul Zilei > Monden > Păcăliciul zilei. Păcălicele cu creier de găină care vor să salveze porcii și mieii
VIDEO

Păcăliciul zilei. Păcălicele cu creier de găină care vor să salveze porcii și mieii

Păcălice ca la carte! Începură alde veganele cu de-alea, de-ale lor!

Le știm. De Crăciun, că să împodobim un cuier, nu un brad. Și nu cumva să mâncăm porc, că-i simpatic. De Paști, nu cumva să mâncăm miel, că ăsta este și mai simpatic.

Emisiune de Mirel Curea

Deci, hai să vedem cum e cu mieii.

Oile, vreo 7-8 milioane câte sunt în România, Că în lume sunt peste un miliard, au obiceiul să fete primăvara. Nu toate, că,,, na… Chestiunea este că jumătate din mieii fătați sunt parte bărbătească. Adică, peste 3 milioane numai în România!

Ei bine. După ce se păstrează câteva zeci de mii de berbecuți pentru prăsilă, ăștia 3 milioane se sacrifică. Mare parte de Paști, restul mai încolo. Altfel ar fi un dezastru.

Ar pustii pășunile, ar mânca și băncile de lemn de prin parcuri. Nu ar mai avea oile alea de ne dau lapte, brânză, lână, varză și viezuri cum să mai supraviețuiască. Și nu ar mai avea cum să supraviețuiască nici un alt ierbivor.

În câțiva ani, populația asta de berbeci ar depăși populația de lăcuste și de furnici, la un loc. Am avea zeci de milioane de berbeci maidanezi.

Suntem neam de ciobani, nu de scapeți și de hipsterițe

Deci, ăștia care faceți oamenilor creierii drob că să mănânce zeamă de păpădie, ia luați voi de pe piață mieii ăștia simpatici, duceți-i acasă la voi, spre creștere și educare, pentru că ciobanii n-au ce să facă cu ei.

Poate înțelegeți astfel ceva. Că dacă s-ar lua lumea după voi, adică după niște Păcălici fără minte, s-ar produce niște catastrofe ecologice și alimentare de groază.

Iar ăștia de sunteți sănătoși și la cap și la digestie puneți frate mâna, cumpărați miei de la ciobanii noștri, să știe șie ei amărâții de ce muncesc pe rupte, muncă grea sub cerul liber.

Că suntem neam de ciobani, nu de scapeți și de hipsterițe cu creiere de găină!