Veste-BOMBĂ pentru Ovidiu Silaghi! Procurorii anticorupție ÎNCHID un celebru DOSAR

Veste-BOMBĂ pentru Ovidiu Silaghi! Procurorii anticorupție ÎNCHID un celebru DOSAR

Fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi scapă de DNA. Procurorii anticorupţie au decis să închidă un dosar celebru al acestuia.

Potrivit informațiilor oferite de Știrile Pro Tv, decizia a fost luată ca urmare a faptului că acuzațiile de trafic de influență aduse la adresa lui Silaghi în anul 2013, în momentul în care se pregătea să devină europarlamentar, nu pot fi dovedite. Demnitarul fusese dat pe mâna DNA de controversatul om de afaceri Nelu Iordache, care susţine că i-ar fi înmânat personal 200.000 şpagă, pentru a nu-i rezilia contractul pentru construcţia autostrăzii Arad Nădlac, iar firma lui Iordache să poată deconta în continuare lucrările.

„Dosarul meu care s-a făcut în 7 zile a fost clasat în 5 ani. Evident că în aceşti 5 ani am fost afectat şi eu, şi familia mea, personal şi în proiectele mele politice. Nu am ajuns în acel moment, ca asta era scopul, ministru al Transporturilor, ci a trebuit să mă retrag şi de pe lista de europarlamentare, datorită faptului că în acea perioadă vulnerabilizam lista de europarlamentare”, a declarat Ovidiu Silaghi, potrivit sursei citate.

Ovidiu Silaghi va fi însă cercetat în continuare de procurorii de la Satu Mare pentru o posibilă spălare de bani.

Ne puteți urmări și pe Google News