Ovidiu Silaghi, deputat ALDE: NU mă întorc în PNL

Ovidiu Silaghi, deputat ALDE: NU mă întorc în PNL

Ovidiu Silaghi, deputat ALDE, declară că informațiile apărute astăzi pe un site de știri, potrivit cărora se discută despre o revenire sa în PNL, sunt false și le respinge categoric.

Ovidiu Silaghi, deputat ALDE și vicepreședinte al partidului, respinge categoric informația potrivit căreia se discută despre o posibilă revenire a domniei sale în cadrul Partidului Național Liberal (PNL).

„Ca urmare a unor informații apărute astăzi pe un site de știri, potrivit cărora în cadrul PNL se discută despre o revenire a mea în rândul acestui partid, doresc să transmit opiniei publice că resping categoric orice astfel de zvonuri. Nu știu de unde a apărut o astfel de idee, despre care pot spune că este profund neadevărată. Rămân fidel valorilor și principiilor liberale, care sunt astăzi reprezentate în România doar de Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE). PNL nu mai este, din momentul fuziunii cu PDL, un partid frecventabil, având în vedere că liderii așa-ziși liberali s-au sucit peste noapte și au abandonat liberalismul în favoarea popularilor europeni. Îmi voi continua drumul politic alături de colegii mei din ALDE, singurul partid care are vocația să reprezinte electoratul liberal din România”, precizează deputatul ALDE Ovidiu Silaghi

Ne puteți urmări și pe Google News